APEL

TREZITI-VA ROMANI !!!!!!!!!!!

In tara chiorului si a oligofrenilor .........

Roman prost,votez Basescu !

miercuri, 30 decembrie 2009

Rabbi spunea :

Rabinul Reichhorn
Archived Posts from this Category

Mar 24 Mar 2009
Discursul rabinului Reichhorn!
Posted by smbro under Rabinul Reichhorn
No Comments
La 20 octombrie 1920, ziarul La Vieille France publica in numarul 195 un articol scris de un autor rus, din care citam: “Este o asemanare izbitoare intre Protocoalele Maestrilor Francmasoneriei si discursul rabinului Reichhorn pronuntat la Praga in 1869 la inmormantarea marelui rabin Simeon-ben-Iehuda si publicat de Readcliffe, care a fost asasinat pentru ca l-a publicat. Sonol, care-l adusese pe Readcliffe la funerariile la care a vorbit Reichhorn, a fost ucis intr-un duel, la scurt timp dupa aceea. Ideile generale formulate de rabin sunt gasite pe larg in Protocoale.” La 10 martie 1921, in numarul 214, ziarul a publicat apoi discursul rabinului Reichhorn. Nu stim cine a scris Protocoalele Maestrilor Francmasoni (se presupune ca sunt note luate dupa discursuri tinute de dr. Theodore Herzl), dar stim cine a fost marele rabin Simeon-ben-Iehuda si cine a fost rabinul Reichhorn. Iata discursul rabinului Reichhorn:
“1. Noi, inteleptii francmasoni, avem obiceiul sa ne intrunim in Sanhedrin la fiecare suta de ani ca sa trecem in revista progresul realizat in munca de stapanire a lumii pe care ne-a promis-o Iehova, si victoriile noastre impotriva dusmanului nostru, crestinismul.
2. Anul acesta, reuniti la mormantul veneratului nostru Simeon-ben-Ihuda, ne putem mandri ca secolul care s-a scurs ne-a adus foarte aproape de tel si ca acest tel va fi in curand atins.
3. Aurul a fost si va fi intotdeauna o putere irezistibila. Manuit de experti, va fi totdeauna cel mai util instrument pentru cei ce-l au si obiectul invidiei celor ce nu-l au. Cu aur poti cumpara cele mai nestapanite constiinte, poti fixa valoarea tuturor lucrurilor, pretul tuturor produselor, poti finanta imprumuturi catre state si apoi ai statele la dispozitie.
4. Deja principalele banci, bursele intregii lumi, creditele tuturor guvernelor, sunt in mainile noastre.
5. Cealalta mare forta este presa. Repetand fara intrerupere anumite idei, presa reuseste ca in cele din urma sa le impuna de parca ar fi fapte reale. Teatrul ne aduce servicii asemanatoare. Pretutindeni, presa si teatrul asculta ordinele noastre. (Putem adauga televizorul care nu se inventase inca).
6. Laudand intr-una DEMOCRATIA, ii vom diviza pe crestini in partide politice, le vom distruge unitatea nationala, vom semana peste tot discordie. Redusi la neputinta, se vor prosterna in fata LEGII BANCILOR NOASTRE, caci noi suntem totdeauna uniti si totdeauna fideli cauzei noastre.
7. Ii vom impinge pe crestini la razboi exploatand mandria si prostia lor. Se vor masacra reciproc si vor face loc unde sa ne punem oamenii nostri.
8. Mosia totdeauna a insemnat influenta si putere. Vom faramita marile domenii teritoriale in numele dreptatii sociale si a egalitatii; vom imparti fragmentele la tarani, care le doresc din tot sufletul si care curand ne vor fi datornici, ca urmare a costului de productie. Capitalul nostru ne va face stapanii lor. Atunci noi vom deveni marii latifundiari si stapanirea asupra pamantului ne va consolida puterea.
9. Sa incercam sa inlocuim circulatia aurului cu bani de hartie. Cuferele noastre vor inghiti aurul si noi vom dirija valoarea hartiilor care ne vor face stapani pe toate pozitiile. (Nota: rezerva de aur de la Fort Knox a Statelor Unite a fost transferata in bancile particulare dominate de casa Rothschild; Statele Unite nu mai au, la drept vorbind, tezaur).
10. Intre noi sunt multi oratori buni, capabili sa se prefaca entuziasti si sa convinga gloata. Ii vom imprastia printre popoare ca sa anunte schimbari care vor aduce fericire speciei umane. Cu aur si cu linguseli vom castiga proletariatul care se va angaja singur sa distruga capitalismul crestin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica si pretul celor necesare pentru trai, astfel incat profitul nostru va fi si mai mare.
11. Astfel vom pregati revolutii pe care le vor face crestinii si ale caror fructe le vom culege noi.
12. Atacandu-i si batjocorindu-i, le vom face preotii mai intai ridicoli, apoi odiosi si le vom face religia la fel de ridicola si odioasa ca preotii. Atunci noi vom fi stapani pe sufletele lor, pe baza atasamentului pios pentru propria noastra religie si a superioritatii sufletului nostru.
13. Ne-am instalat oamenii nostri in toate pozitiile importante. Trebuie sa ne straduim sa le furnizam goimilor neevrei (literal, cuvantul ebraic GOI -plural: GOIM- inseamna “animal”, aceasta reflectand deosebit de clar atitudinea satanica, antiumana pe care o are francmasoneria fata de umanitate) avocati si medici: avocatii cunosc toate interesele; doctorii, odata patrunsi in casa, devin confesorii si directorii constiintelor. (Nota: dam un exemplu de pe vremea cand au fost rostite aceste cuvinte: in 1919, in Polonia si Rusia evreii reprezentau 14% din populatie, dar detineau 84% din intreprinderi, erau 20% din scriitori, 51% din profesori, si 24% din doctori. Cuvintele rabinului au avut ecou: de atunci proportia lor in aceste domenii a crescut mult).
14. Dar mai presus de orice sa monopolizam invatamantul. Acesta va fi mijlocul prin care vom raspândi idei care ne sunt utile si vom forma mintile copiilor dupa cum ne convine noua.
15. Daca vreunul dintre ai nostri cade cumva pe mana justitiei crestinilor trebuie sa-i sarim in ajutor; gasiti cati martori puteti ca sa-l salvati de judecatori pana cand vom fi doar noi judecatorii.
16. Umflati de ambitie si vanitate, regii crestinilor se inconjoara cu lux si armate. Le vom pune la dispozitie toti banii de care are nevoie nebunia lor si astfel ii vom duce de capastru.
17. Sa nu impiedicam casatoriile tinerilor nostri cu fete crestine, caci prin ele vom pune piciorul in cele mai inchise cercuri. Daca fiicele noastre se casatoresc cu goimi va fi la fel de bine pentru interesul nostru, caci copiii mamelor evreice sunt ai nostri. Sa propavaduim ideea amorului liber, ca sa distrugem atasamentul femeilor crestine pentru principiile si practicile religiei lor.
18. Timp de secole in trecut fiii Israelului, dispretuiti si persecutati, au muncit ca sa-si deschida drum spre putere. Acum au ajuns la tinta. Acum ei au in mana lor viata economica a blestematilor de crestini; si influenta lor determina politica si moravurile.
19. La ora potrivita, dinainte stabilita, vom dezlantui revolutia, care, ruinand toate clasele crestinismului, ii va inrobi definitiv pe crestini noua. Astfel se va infaptui promisiunea pe care Dumnezeu a facut-o poporului sau.” (Conform numerologiei masonice, “ora potrivita” reprezinta anul 2010, anul instaurarii puterii absolute a guvernului mondial )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zic si eu ceva :