APEL

TREZITI-VA ROMANI !!!!!!!!!!!

In tara chiorului si a oligofrenilor .........

Roman prost,votez Basescu !

miercuri, 30 decembrie 2009

Khazarii

Vincera, k, 2006-06-20 11:59 SICULICIDIUM - RO
Feladó: "Constantin Burlacu,Ph.D."
Tárgy: Citeste...si ia aminte!
Dátum: 2006. június 17., 02:27:26 -0400
______________________________________________
ALTAI PENTRU MAGHIARI, NEPAL PENTRU TIGANI, ISRAEL PENTRU JIDANI… SI ROMANIA PENTRU DACO-ROMANI !!!
(Altájt a magyaroknak, Nepált a cigányoknak, Izraelt a zsidóknak...és Romániát a dáko-románoknak!!!)
Presidentie Nr.EQ353918305US
Customs Label Nr.LC856023256USA
Guvern Nr.EQ353918359US
Customs Label Nr.LC856023260US
Motto: "Hungurii sunt urati cu ochii in fundul capului si cu ochii oblici, mici de statura, barbari si salbatici in apucaturi si limba, niste monstri omenesti, cu pielea negricioasa, nu alba." Episcopul Freising. (Constantin Giurescu, "Istoria Romanilor", pagina 81)
11 Aprilie 2006
Domnului Traian Basescu
Presedinte al Romaniei
Domnului Calin Popescu Tariceanu
Prim Ministru al Guvernului Roman
Domnule Basescu si Domnule Tariceanu,
Noi, membrii Ligii Apararii Nationale (organizatie nationalista si de dreapta din Statele Unite), suntem profund indignati de declaratiile publice ale presedintelui UDMR si vice-prim ministru al Guvernului Roman, Marko Bela, a lui Gyorgy Frunda si ale altor lideri UDMR, care prin afirmatiile lor anti-romanesti atenteaza asupra integritatii nationale si a dezmembrarii Romaniei.
Noi, cei care ne-am parasit Patria noastra natala Romania, din cauza persecutiilor tiraniei judeo-bolsevice, cerem arestarea si judecarea acestor hortisti, care instiga la fiinta nationala a statului multimilenar al stramosilor nostri geto-daci, si a noastra, urmasii acestora.
Domnilor, va cerem in numele Ligii Apararii Nationale din Statele Unite ale Americii, sa le amintiti hortistilor de teapa lui Marko Bela, Gyorgy Frunda etc., urmatoarele momente din istoria lor barbara:
La inceputul Erei Noi (Noastre), (h)ungurii parasesc tara lor nativa din muntii Altai, unde au stationat sute si sute de ani si migreaza spre nord-estul muntilor Urali. La est de muntii Urali si astazi exista triburi (h)ungare, care in contiunuare isi practica in viata de toate zilele limba lor altaica – (h)ungara. (Constantin Giurescu, "Istoria Romanilor", pag.81). In regiunea de nord-est, de langa muntii Urali, locuiesc Vogolii si Ostiacii, triburi inrudite cu (h)ungurii. Ei, aceste rude bune ale (h)ungurilor, traiesc si astazi in padurile nordice ale muntilor Urali. Dupa o stationare de 200 de ani, in muntii Urali, (h)ungurii migreaza spre sud in Kazaria. In anul 830 E.N.cu permisiunea kazarilor, triburile (h)ungare in total sapte, migreaza spre fluviile Don si Nipru. Aceste triburi ale (h)ungurlor mai tarziu au fost numite LEBEDIA. Asa dupa cum am aratat mai sus (h)ungurii s-au asezat in teritoriul amintit numai cu permisiunea kazarilor. (H)ungurii erau subordonati kazarilor, adica jidanilor de azi.(Arthur Koester "The Thirteenth Tribe (Al 13-lea trib)", Random House,Inc.,New York, 1976, pag.97). Acesti kazari i-au transformat pe (h)unguri in servantii lor. Kazarii le-au dat (h)ungurilor primul rege, care era de origine kazara si care a format prima dinastie (h)ungara. (Arthur Koestler "The Thirteenth Tribe", pag.98). Tot ei, kazarii, le-au transformat profund caracterul lor etnic si etic. Pana atunci, triburile (h)ungurilor aveau numai sefi de triburi. Unul dintre acesti sefi a fost Lebedia, dupa a carui nume a fost numita noua lor "patrie", pe care mai tarziu au parasit-o. Kagan,conducatorul Kazariei a permis casatoria lui Lebedia cu o "nobila" din tribul kazarilor. In anul 889, (h)ungurii isi mai fondeaza o "patrie" pe care o numesc in limba lor altaica –ETEL-KOZ. Dar n’au avut noroc in aceasta, a cincea lor "patrie".In anul 896 pecinegii in alianta cu bulgarii ii bat rau de tot pe "bravii" (h)unguri, noi veniti in partea de sud a Moldovei,intre fluviile Nistru si Prut si sunt fortati sa-si caute o alta "patrie". (Arthur Koestler "The Thirteenth Tribe", pag.98). In anul 950 ajung in Panonia—province Daco-Romana, unde s-au dedat jafurilor si crimelor impotriva bastinasilor geto-daci. (Constantin Giurescu, "Istoria Romanilor", pag.82). Multi dintre (h)unguri, dominati de kazari, au fost convertiti la judaism si au incercat sa faca primul stat iudaic in centrul Europei. Astfel acea provincie Daco-Romana, Panonia, a fost ocupata de nomazii (h)unguri si a devenit a sasea "patrie" a acestor barbari din Altai.(Enciclopedia iudaica, editia 1960. "In 1960,existau 500 000 de jidani de origine ebraica pe pamant. Jidanii de origine askenaza si kazara (turcica) erau in schimb de 11 milioane). Tinem sa precizam ca cea mai mare sinagoga din lume se afla la Budapesta, nu in Israel, si aceasta este o mare dovada cat de jidaniti sunt (h)ungurii.
Pentru a impiedica formarea primului stat iudaic in centru Europei, "Sfantul" Imperiu Roman i-a convertit pe (h)unguri la catolicism in anul 975. Asa a ajuns fiul regelui barbar al (h)ungurilor, Geza, din Vaic, marele "sfant" crestin Stefan I.( Nicolae Iorga,"Istoria Romanilor", Chisinau, Uniunea Scriitorilor,editia 1992,pag.22-23 si Ioan Nistor, "Istoria Basarabiei" editura Humanitas, Bucuresti, 1991, pag.18). Stefan I este fondatorul dinastiei Arpad, care a fost recunoscut ca rege al (H)ungariei in 1001 de catre papa Sylvester II, care i-a dat titlul de "Apostolic Majesty (Rege Apostolic)", pe care regii (h)unguri si l-au pastrat pentru noua secole. (Enciclopedia Funk & Wagnalls, editia 1962,volumul 13, pag.4279). Dupa moartea lui Stefan I in 1083,succesorul sau "sfantul" crestin Ladislau I (1077-95), fiind ajutat de papa Gregori al VII-lea, barbara (H)ungarie devine un imperiu puternic. Cu aprobarea Vaticanului, Ladislau I subjuga Croatia, Bosnia si Transilvania, iar succesorul sau Koloman (1095-1114), obtine de la Biserica Romano Catolica -- Dalmatia. In teritoriile ocupate de barbarii crestini (h)unguri, a fost suprimat paganismul, religia oficiala a bastinasilor acestor locuri, au fost puse taxe uriase nemaghiarilor si a inceput teroarea si procesul fortat de maghiarizarea populatiei bastinase.
"…In nenumarate randuri sosesc de aceste imbieri ale papilor catre regii unguresti. Intre altele, aflam ca in anul 1279 papa Nicolae al III-lea invita tot clerul si poporul Ungariei sa dea ajutor legatului sau pentru a alunga pe schismatici (numele religios al romanilor in tot decursul istoriei unguresti) din hotarele tarii lui. Regina muma a viitorului rege Vladislav Cumanul, Elisabeta, se grabeste a raspunde capului bisericii catolice ca va indeplini dorinta lui. In timpul domniei regelui Vlasdislav Cumanul (1272-1290), prigonirile indreptate contra paganilor, ereticilor si schismaticilor iau un caracter de tot ascutit…Prigonirile indreptate de papa prin asemenea masuri provoaca o rascoala a romanilor (truculenta saevitia Schismaticorum) chiar in anul 1290, care se vede ca avu de rezultat destararea unei parti din ei, care trecu in Muntenia peste muntii Fagarasi", a tinut sa sublinieze istoricul A.D.Xenopol in cartea sa "Istoria Romanilor" (editia a IV-a,1986, Vol.II,pag.30-31).
Rascoalele anti-(h)unguresti din Transilvania, mai cu seama cea condusa de Horia, Closca si Crisan au fost inabusite in sange de hoardele barbare (h)ungare. Prof. Petre P. Panaitescu, in cartea sa "Istoria Romanilor" la pag.201, a spus: "Rascoala lui Horia a avut un caracter social, el se rasculase pentru liberarea iobagilor si era impotriva nobililor. Dar aceasta miscare a avut in parte si caracter national, intru cat Ungurii,cand l-au omorat i-au pus in batjocura pe frunte o coroana de hartie cu inscriptia <>, Regele Dacilor,adica al Romanilor". Mii si zeci de mii de daco-romani transilvaneni au fost secole de-a randul victimele asupririi si exploatarii sangeroase (h)ungare, dar n’am auzit ca Guvernul Roman, sa fi sarit vreodata in ajutorul acestor daco-romani oprimati si sa ceara (H)UNgariei despagubire pentru persecutiile si suferintele indurate de transilvanenii daco-romani si jefuirea bogatiilor lor. (H)ungurii se mandresc cu imperiul lor austro-ungar, dar se ascunde faptul ca austriecii sunt un popor format din trei etnii: jidani, slavi si germani, deci se inrudesc cu austriecii pe linie kazara.
In cel de-al doilea razboi mondial (H)ungaria s-a aliat cu Germania nazista, cu scopul de a cotropi Transilvania si jefui, tortura, comite crime, genocid si Holocaust contra daco-romanilor transilvaneni. Si acest caz foarte grav anti-uman, a fost adus in fata instantei de judecata de la Strasbourg de catre romanul-american, Anton Lixandroiu din New York, nicidecum de catre Guvernul Roman, cum ar fi fost normal s-o faca. Colaborand cu (h)ungurii, dusmanii de moarte ai poporului daco-roman si ai altor popoare europene, Guvernul Roman nu numai ca nu-l sprijina pe acest brav patriot daco-roman, dar i-a intors spatele si se preface ca intre daco-romani si (h)unguri, n’a existat niciodata vreo problema. Vazand ca i-a interesat doar ocuparea Transilvaniei, iar in razboiul contra Imperiului Diabolic Comnunist, (h)ungurii trageau cu cartuse oarbe, ca nu cumva sa-i ucida pe fratii lor judeo-bolsevici, germanii i-au retras pe (h)unguri de pe front, ca acum, sa se laude si sa se dea mari, ca ei, au fost cei mai devotati Germaniei naziste si ca n’au tradat ca Romania. Asa-zisa tradare a Germaniei naziste de catre Romania este o falsa poveste. Tinem sa precizam ca, nu Maresalul Ion Antonescu, seful Statului si al Armatei Romane, a tradat Germania nazista, ci fostul rege Mihai de Cohenzollern, in a carui vene curge sange german si jidanesc. Am spus ca (h)ungurii sunt frati cu judeo-bolsevicii, pentru ca, inca din 1919, ei au incercat sa faureasca prima republica socialista de tip sovietic in centrul Europei. Aceste planuri diabolice judeo-comuniste, au fost zdrobite de catre falnica si curajoasa Armata Romana, care ca drept dovada a victoriei, a agatat o opinca romaneasca in centrul Budapestei, dar (h)ungurii vor primi si un bocanc romanesc in fund, daca nu se vor linisti in privinta autonomiei si independentei culturale, judiciare si teritoriale.
"În anul 1952, pentru a-i tine pe români în sah si pentru a arata,"pisica" popoarelor aflate sub calcîiul sau, Stalin a hotarît înfiintarea Regiunii Autonome Maghiare. Uneltele lui au fost consilierii sovietici Tumanov si Arhipov. Tocmai atunci, se elabora o noua Constitutie, la care ungurii au facut mii de amendamente, referitoare la înfiintarea Regiunii Autonome Maghiare, cum ar fi: transformarea acestei noi unitati într-un autentic stat în stat; înfiintarea unei Republici Secuiesti; un Guvern maghiar, care sa aiba sediul la Tg. Mures, cu Armata, Politie si Jandarmerie, cu drapel propriu, similar cu cel al Ungariei, precum si cu moneda, dar si cu Justitie si Administratie în care sa se vorbeasca numai limba lui Attila si, în sfîrsit, cu crearea unui coridor care sa faca legatura acestui hibrid monstruos cu Ungaria, dupa care acestea doua sa se uneasca. Rog a se compara cererile din 1952 cu cererile din 2006 – sînt aproape identice! Si, pentru a consfinti noua Constitutie stalinista, la 23 septembrie 1952, Gh. Gheorghiu-Dej spunea, sub cupola Marii Adunari Nationale (citez dupa documentatia profesorului universitar Petre Turlea): ,,Proiectul Constitutiei ridica pe o treapta înalta rezolvarea democrata a problemei nationale în România, prevazînd crearea Regiunii Autonome Maghiare… Oamenii muncii, educati de partid în spiritul internationalismului, au salutat cu însufletire aceasta prevedere a proiectului de Constitutie. Dusmanii poporului muncitor, care în trecut au atîtat si au speculat vrajmasia artificiala creata între români si cetatenii de alte nationalitati si care ar dori sa redobîndeasca pozitiile pierdute prin atîtarea sovinismului, au reactionat furios si plini de turbare fata de aceasta masura. (…) Crearea Regiunii Autonome Maghiare va întari, considerabil, Statul Român. (…) Noua Constitutie va însufleti poporul muncitor la noi victorii în construirea socialismului, pentru întarirea Patriei si a întregului Lagar al Pacii si al socialismului, în frunte cu Marea Uniune Sovietica. Izvorul marii forte mobilizatoare a noii Constitutii îl constituie ideile marxism-leninismului, ideile marelui geniu al omenirii muncitoare, tovarasul Stalin" – am încheiat citatul, repet, din cuvîntarea lui Gh. Gheorghiu-Dej, rostita la 23 septembrie 1952 în fata celor 324 de deputati, care, a doua zi, au votat, la doua mîini, noua Constitutie, cu Regiune Autonoma Maghiara cu tot si cu ,,unda verde" pentru o noua purificare etnica facuta de kominternistii unguri. Exemplele pot continua. Prin alte tari, cei care pericliteaza Siguranta Nationala, sau militeaza pentru secesiune, ori si-au facut trupe paramilitare, mai intra si la închisoare, ori sînt declarati indezirabili, deci ,,persona non grata", si expulzati", a tinut sa precizeze liderul PRM, Corneliu Tudor, membru in Parlamentul Romaniei, in revista sa, Romania Mare.
Domnule presedinte Traian Basescu si domnule prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, cum puteti sa fiti atat de indiferenti la tara pe care o conduceti, la faradelegile din Romania si va lasati intimidati de acesti venetici veniti din Altai pe pamanul nostru strabun al geto-dacilor ? De ce priviti cu nepasare cum acesti asiatici incearca pe toate caile si prin toate mijloacele sa dezmembreze Statul National Roman si de drept ? Va este frica ? De cine, de (h)unguri ? De ce ati intrat in politica daca nu aveti curajul si demnitatea nationala, sa le dati lovitura de gratie si exemplara acestor asiatici, acestor barbari, numiti de europeni, "Omul bolnav al Europei" ?! Ar fi mai bine si corect pentru ei, sa ceara pamant si autonomie de la rusi. Reginea Altai, de unde acesti (h)unguri provin este foarte slab populata, cu o densitate foarte mica, mai ales de cand ei au parasit-o.
Domnilor, n’aveti dreptul ca in numele poporului daco-roman sa permiteti ca acesti venetici din fundul Asiei sa atenteze la integritatea Statului Roman. Tot asa cum nu puteti permite in continuare ca, in Romania, sa existe un rege al tiganilor, sau un imparat al acestor asiatici nomazi din Industan, nordul Indiei. Tiganii, care mai nou isi zic romi,cu scopul de a fi confundati cu romanii, au fost robii tatarilor, dar dupa ce tatarii au fost infranti in 1400, au ramas sa-si faca de cap pe la noi si alte tari europene.(Nicolae Iorga, "Istoria Romanilor"Chisinau,Uniunea Scriitorilor, editia 1992, pag.24). Majoritatea tiganilor sunt inculti si le fuge mintea numai la hotie, inselatorie si escrocherii, din care cauza au fost alungati din India. Fiind inapoiati mintal, si astazi traiesc in satra si duc o viata nomada si parazitara. Ei sunt o mare insulta si rusine pentru civilizatia Europei, vorba proverbului "Si tiganii au bani, dar n’au cinste". Suntem informati ca Guvernul Roman, fiind in cardasie cu tiganii, a decretat prin lege ziua de 8 Aprilie, ziua internationala a tiganilor. Nu-i destul ca tiganii fura din buzunarele daco-romanilor, dar trebuia ca si din bugetul Statului Roman sa fie cheltuite miliarde de lei, pentru organizarea sarbatorii tiganilor ? Cine a vazut la OTV, multimea tuciurie, care a intunecat Casa Poporului (Daco-Roman) din Bucuresti la 8 Aprilie a.c.,a avut pentru o clipa senzatia ca, Romania este tara tiganilor, asa cum vor ei sa lase impresia. Cum a fost posibil asa ceva domnilor ? Pentru ca tiganii v-au ghicit in ghioc, "partea si norocul", ori ca i-au dedicat un cantec tiganesc, prietenului dvs. de pahar, macedoneanul Gigi Becali, care a trecut echipa nationala de fotbal "Steaua" in proprietatea sa personala ?
Din cate suntem informati Dr.Napolion Savescu de la Fundatia Dacia din New York, impreuna cu alti istorici daco-romani din tara si exil, v-au cerut ca anul 2006, cand se implinesc 1900 de ani de la moartea regelui geto-dac Decebal, sa fie declarat "ANUL DECEBAL", dar ati refuzat. In schimb, ati declarat anul 2006 ca "Anul Cultural Traian",deci pe invers, si-l sarbatoriti pe imparatul roman Traian, cel care a cotropit 14% din Dacia; a distrus capitala geto-dacilor Sarmizegetusa; a jefuit aurul si argintul geto-dacilor si a ucis o multime de geto-daci. Iar daca nu stiti cine au fost geto-dacii, invatati dela marele poet national Mihai Eminescu, care a spus: "Era un popor brav acela, care-a impus tribut Romei. Era un popor nobil acela,a carui cadere te umple de lacrimi, iar nu de dispret, si a fi descendentul unui popor de eroi, plin de noblete, de amor de patrie si libertate,a fi descendentul unui asemenea popor n-a fost si nu va fi rusine niciodata." (Dacia magazin, nr.28,Ianuarie 2006, pag.1) Pai cum sa nu se prapadeasca de ras, bulibasii Madalin Voicu si Nicolae Paun de la Partidul Romilor, cand vad ca, Guvernul Romaniei, jandarmii, politia, SRI-ul si armata, ii sprijina pe tigani in manifestarile si actiunile lor anti-romanesti, in manalele si "gelem gelem-urile" lor ?! Unde sa mai pomenit ca in Romania, ca nationalitatile straine sa aiba propriul lor deputat in Parlament ? Aceasta este nu numai o insulta grosolana, ci un atentat criminal la adresa poporului daco-roman. Statele Unite ale Americii, este o tara formata din imigranti din peste 100 de tari ale lumii, dar daca tiganii, ori maghiarii, ori jidani, ori alte etnii de aici, ar indrazni sa-si impuna propriu lor reprezentant in Congresul American, iar baga la puscarie si tortura mai ceva ca pe prizonerii de la Abu Ghraib, Kabul si Guantanamo Bay. Si atunci, daca Romania vrea sa copieze modelul de viata americana, de ce le permite etniilor stranie sa-si faca de cap ? Si de ce, daco-romanii nu se pot bucura de drepturi si libertati depline in propria lor patrie, iar etniile straine se bucura de privilegii si drepturi mai mari decat ale daco-romanilor get-begeti ? Vrem un raspuns concret, si-l vrem acum, nu la sfantul asteapta ori pe lumea cealalta !
Se stie bine, fara sa mai repetam noi,ca, poporul nostru daco-roman este de rasa alba si unul dintre cele mai vechi popoare europene, fapt scos in evidenta chiar de catre parintele istoriei, Herodot,de rasa si neam tracic. Iar daca (h)ungurii, tiganii si jidanii, n’au respect pentru rasa si natia noastra, atunci noi, de ce trebuie sa fim toleranti cu ei ? Din prostie ? De fraieri ? Avem trista experienta cu rusii, vorba proverbului "Daca-i dai nas lui Ivan, el se urca pe divan", acum si (h)ungurii si tiganii si-au luat nasul la purtare ? Se stie ca "Cine fura azi un ou, maine fura un bou" si "Pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti" si atunci de ce trebuie sa fim indulgenti si milosi cu acesti venetici, care uneltesc sa transforme Romania in Ungaria Mare, ori in Romanistan cum s-a zvonit, ori in Judeland, cum a spus Radu Theodoru in cartea sa "Romania ca o prada", pag.164.? Dupa cum se vede treaba guvernul si autoritatile romane, n’au nici un interes sa-i puna la punct pe tigani, ci urmareste sa-i asimileze si integreze pe daco-romani la satra tiganeasca. Numai ca, vorba proverbului "Socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea din targ", iar daca (h)ungurii n-au reusit intr-o mie de ani sa-i maghiarizeze pe transilvaneni, rusii n’au reusit sa-i rusifice pe moldoveni cu toata teroarea lor feroce comunista, iar bulgarii n’au reusit sa-i slavonizeze pe munteni, sa nu creada cineva, ca ne vom lasa mult dusi cu vraja si cobza de catre tigani. Noi, nu spunem ca, nu sunt si daco-romani compromisi, egoisti si lasi, care tradeaza si-si pleaca capul pentru un ciolan, dar este bine sa se aiba in vedere ca sunt si patrioti adevarati, care sunt pe faza cu ce se intampla zi de zi; care revizuiesc istoria; scot adevarul la lumina si sunt gata si capabili sa le dea dusmanilor riposta cuvenita.
Este bine cunoscut faptul ca, atunci cand, cineva arata raul si crimele comise de etniile straine, in special cele comise de jidani, acestia nici una nici doua, vin cu acuzatia de ura rasiala si anti-semitism. Tinem sa subliniem ca, noi, daco-romanii nu ne-am dus niciodata, dar niciodata in Altai, ori Industan, ori Israel sa ne impunem punctul nostru de vedere. In schimb, acesti tuciurii, au venit la noi -- nepoftiti si nedoriti de nimeni-- si uneltesc de a ne impune prin forta -- in casa si tara noastra -- cultura, religia, politica si traditiile lor. Si aceasta inseamna adevarata ura rasiala sau "hate crime" cum spun americanii, precum si bigotism, sovinism, xenofobie, fanatism, barbarie si extremism. Iar cine sustine ca, daca-ti iubesti si protejezi valorile rasiale si nationale, inseamna ceva rau, in mod sigur are o grava problema psihica. Noi, daco-romanii, nu vrem nici in ruptul capului sa fim subordonati nemtilor ori rusilor care sunt ca si noi de rasa alba, dar aceasta nu inseamna ca suntem rasisti, asa ca ar fi cazul sa se puna capat aberatilor cu rasismul.
Termenul de "semit", care se refera la arabi si jidani, a fost inventat acum 100 de ani, de catre un ziarist german. Dar jidanii, insusindu-si acesta termen, in mod abuziv isi aroga titlul de unica rasa semita. Si culmea ironiei, au avut tupeul sa-i numeasca anti-semiti pana si pe palestinieni, care sunt de aceiasi rasa semita ca si ei. Mult nu mai tine vrajeala cu "anti-semitismul",cu smecheria, santajul si minciuna jidaneasca. Cum adica, jidanii trag cu rachete din elicoptere si cu tunul din tancuri in palestinieni, iar daca acestia isi apara cu pietre pamantul lor ocupat ilegal de Israel, tot palestinienii sunt numiti teroristii, nu asasinii jidani ?! Hai ca asta-i buna ! Si chestiunea cu asa-zisul holocaust nazist contra jidanilor, este o poveste contrafacuta, cu multe semne de intrebari. Spre exemplu, istoricul jidan Norman G.Finkelstein, in cartea sa "The Holocaust Industry (Industria Holocaustului)",a scos in evidenta ca holocaustul nazist, e o industrie de stoarcere de bani, in interesul organizatiile obscure sioniste. Un alt istoric jidan, Bryan Mark Rigg, in cartea sa "Hitler’s Jewish Soldiers (Soldatii Jidani ai lui Hitler)", a scos la iveala din arhivele germane, ca zeci si zeci de mii de jidani, au facut parte din armata nazista. Unii dintre acestia, au avut inalte grade militare, chiar comandanti de lagare naziste, asa ca le recomandam jidanilor sa ceara despagubiri pentru pretinsele persecutii si suferinte indurate, de la jidanii care au imbracat uniforma nazista.
Si la noi in tara, au fost multe jidauce care s-au casatorit din dragoste cu cei mai infocati lideri legionari, iar multi jidani au imbracat camasa verde legionara,si au strigat mai tare decat legionarii romani "Traiasca Legiunea si Capitanul!". Apoi nu trebuie scapat din vedere faptul ca, in perioada celui de-al doilea razboi mondial, multi jidani, au jucat un rol important la deportarea jidanilor,asa ca s-o lase balta cu aberatiile ca Romania "a ucis, a ucis, a ucis", ca ei sunt de vina. Parintele nationalismului daco-roman, Mihai Eminescu, a avut mare dreptate cand a spus despre jidani, urmatoarele: "O semintie care castiga toate drepturile fara sacrificii si munca, e cea evreiasca. La orice popor drepturile publice si private au fost rezultatul unei munci seculare si a unor sacrificii insemnate… Ce servicii a adus omenirii indaratnicul si egoistul neam evreiesc ?… Apoi sunt totdeauna o arma a strainilor in contra noastra… Evreii sunt o armie economica, o rasa de asociati naturali contra a tot ce nu e evreu". (Mihai Eminescu "Evreii si Conferinta", pag.100)
Nu se poate ca Statul multimilenar Daco-Roman sa n’aiba un presedinte si prim-ministru patriot, ci niste Papura Voda, care creeaza impresia ca Romania este o tara a nimanui, cu exceptia "politicienilor" corupti din partidele din opozitie ori de la guvernare. Noi stim bine D-le Basescu, ca la alegeri, n’ati fi acumulat voturile necesare, dar ati fost ajutat din strainatate, in special de catre americani, nu pentru ca erati bun, ci pentru ca opozantul a fost prea corupt, fapt ce s-a dovedit nu de mult.
Rabdarea poporului Daco-Roman are si ea o limita.Franta nici nu se gandeste sa le dea autonomie,nici macar corsicanilor. Milioane de arabi, care locuiesc in Franta, sunt obligati sa invete si sa vorbeasca limba franceza. Acelasi lucru, aceiasi situatie e si in Spania. Germania cu milioanele ei de turci, ii obliga pe toti sa vorbeasca limba de stat – germana. Irlandezii au luptat cu arma in mana, pe viata si pe moarte cu englezii, dar Anglia nici acum nu i-a acordat independenta deplina Irlandei, ci o tine impartita in doua, pentru a putea-o controla si domina mai bine. Si aceste tari sunt cele care se cred cele mai democratice. Insa guvernatii acelor tari, nu sunt naivi, ei stiu ca democratia vestica e o minciuna jidaneasca, de aceia ei isi apara interesele lor nationale.
Si democratia are o limita domnilor. Ne intrebam de aici, din SUA, chiar toate guvernele care s-au perindat in Romania, au fost si sunt tradatoare de tara ? Chiar toate guvernele sa urasca la ordinul conspiratiei internationale judeo-masonica acest popor geto-dac care este baza vechii Europei, si-i vrea pierirea ? Sa stiti domnilor potentati ca, poporul nostru pana la urma se va razbuna si nu numai impotriva (h)ungurilor, tiganilor,secuilor, jidanilor, nemtilor, dar a arabilor, negrilor, chinezilor si altor minoritati, care au patruns in tara noastra cu ajutorul guvernantilor corupti pana in maduva oaselor. De asemenea, este bine sa aveti in vedere ca, daca veti trada interesele nationale, razbunarea poporului se va rasfrange si impotriva dvs. si veti fi pedepsiti chiar si in mormant.
Daca calaii de sange iudaic cum au fost V.Lenin si I.Stalin,sau Marx si Engeles, au fost aruncati la groapa cu gunoi, pigmeii care slujesc interesele straine Neamului si Patriei noastre,vor putrezi mult mai repede in acele gropi de gunoi, acolo unde le este locul pe care-l merita. Multi dintre noi, v-au sprijinit si au votat pentru dvs.D-le Basescu, dar cred ca ne-am inselat amarnic. Alta data vom fi mai prudenti la minciunile "dizidentilor", care banuim ca-si pastreaza carnetul rosu de membru PCR, in dosul icoanei Maicii Domnului, ori in Biblie. D-le Basescu, ati castigat alegerile cu sloganul "Sa traiti bine!". La cine in fond v-ati referit sa traiasca bine, la poporul daco-roman ori la hoti, escroci, sarlatani si fostii comunisti ? Ce ati facut in mod concret pana acum, ca poporul daco-roman a carui conducator sunteti, sa traiasca bine ? Daca n’ati facut nimic bun pentru Neamul si Patria nostra, ci slujiti agentura straina ca predecesorii dvs. de ce ati pacalit si inselat poporul sa voteze cu dvs., promitand-i ca veti face si veti drege ?
Cine dintre titanii comunisti, au crezut ca Imperiul Diabolic Comunist va cadea ? Nimeni! Tot asa, va veni ca o vijelie, o noua schimbare in binele poporului Daco-Roman. Chestiunea cu Uniunea Europeana, care este o copie a Uniunei Sovietice, dar cu alta tichie, este o utopie, asa cum a fost comunismul si se v-a destrama mult mai repde decat a durat destramarea Uniunii Sovietice. Asa ca cititi… si luati bine aminte! Se face mare valva cu puterea militara a NATO-lui, dar aceasta n’a fost in stare, sa traga un singur cartus asupra Cortinei de Fier comuniste,cu scopul de a elibera popoarele est europene din lagarele mortii comuniste. Ca dupa prabusirea imperiului diabolic comunist, vorba proverbului "Multi viteji se arata", iar Organizatia Tratatului Nord Atlantic, o face pe-a grozava, prin tari ca fosta Yugoslavie, ori in Afganistan, n’are nici o mare importanta si valoare. Dar daca ar avea de-a face cu tari mari, cum e China, India, Pachistan, Rusia si altele, imediat ar face stanga imprejur si si-ar abandona cauza. Merge vorba ca China sa preia Taivanul, dar va avea curajul NATO sa lupte pentru apararea Taivanului contra Chinei comuniste ? Nici vorba! N’are curajul Armata Americana sa faca acest lucru, mai ales dupa ce generalii chinezi, au anuntat ca vor folosi arme nucleare contra Statelor Unite, daca se va amesteca in acest conflict, dar nu NATO, in care fiecare vorbeste in limba lui. Apoi dupa cum au facut cunoscut public, unii congresmeni americani, ca Statele Unite sa poata apara Taivanul contra Chinei, trebuie sa imprumute bani de la China, si aceasta e de rasul curcilor. Taivanul va fi abandonat cat de curand de americani si de NATO, asa cum "faimoasa" Anglie, a abandonat si a plecat cu coada intre picioare din Hong-Kong. Asadar, degeaba alearga unii cu gura cascata dupa U.E. si NATO, ca acestea sunt niste gogosi umflate a globalistilor,cum se numesc mai nou internationalistii socialisti marxist-leninisti, deci fara nici o baza temenica si viitor. Lamurindu-se de aceste povesti de adormit naivi, in Romania, vor veni la putere noi generatii, de adevarati patrioti nationalisti, care vor respecata poporul nostru Daco-Roman si principiile de libertate, dreptate si adevar. Timpul in care comunistii deghizati in democrati isi bat joc de natiunea noastra, cultura, economia, teritoriul, idealurile si traditiile noastre nationale strabune, va apune pentru totdeauna. In Romania nationalista, etniile straine ca (h)ungurii, tiganii, secuii, jidanii, nemtii, rusii, bulgarii, turcii si altele, nu vor mai sta in capul mesei, iar daco-romanii la coada vacii, ori la cules de capsuni in Spania, ori slugi in Israel si alte tari. Pentru binele si triumful cauzei nationale, a Geto-Daciei, tara noastra va deveni un stat autoritar si de drept, in care va domnii cinstea si onoarea, nu coruptia, lasitatea si tradarea. Iar cei care n’au respect pentru Natiunea si Patria noastra, n’au ce cauta pe pamantul nostru sacru nici in trecere, nu mai cu seama sa indrazneasca sa ceara autonomie si sa intemeieze stat in stat.
In concluzie, daca jidanii dupa 2000 de ani, si-au adus aminte ca au o patrie a lor de origine si s-au dus in mare parte in Israel, tot asa si (h)ungurii trebuie sa se intoarca inapoi in Altai, iar tiganii inapoi in nordul Indiei, in Neapal, la mosii si stramosii lor. Atata timp, cat daco-romanii get-begeti, traiesc o viata grea, in saracie si mizerie, nu trebuie sa existe nici un colt de speranta pentru etniile straine, care le fac adevaratilor bastinasi ai pamantului nostru sacru, viata tot mai grea si amara. Si acest lucru ar trebui sa-l inteleaga de buna voie, fara a ne determina sa trecem la represalii si suporta consecintele bine meritate.
Este clar ca Buna Ziua, ca aparatul represiunii comuniste din Romania si Moldova, era format in mare parte din elemente teroriste si criminale apartinand etniilor straini, in majoritatea lor jidani, maghiari si tigani. Sub regimul dictaturii comuniste, aceste etnii straine au comis abuzuri, teroare, crime, genocid si holocaust rosu, contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Iar ca acestia sa indrazneasca, sa scoata din nou capul, mi se pare o nesimtire, barbarie, o insulta grosolana si o tentativa de crima contra fiintei noastre nationale. De aceea, este bine sa se stie ca, noi, adevaratii patrioti nationalisti daco-romani, nu vom avea liniste si pace, pana cand, faradelegile si suferintele indurate pe nedrept de Natiunea si Patria noastra nu vor fi razbunate. Prin urmare D-le Basescu si D-le Tariceanu, trebuie sa va decideti cu cine sunteti, cu noi, poporul daco-roman si nationalismul luminat, ori cu etniile si agentura internationalista.
Pentru victoria cauzei nationale!
Constantin Burlacu, Presedinte al Ligii Apararii Nationale
Ph.D. Mihai Dascal, Secretar al Ligii
P.O.Box 292
Brooklyn, NY 11237
Tel/Fax:718-381-3804
E-Mail:DACIALAN@AOL.COM
-------------------------------
Nota 1). Hungurii in propaganda lor revizionista nu amintesc un cuvant macar de unirea de la 1 Decembriei 1918. Ei ataca doar Tratatul de la Trianon, care consfinteste unirea. De ce ? Fiindca unirea s-a infaptuit de catre poporul daco-roman majoritar in Transilvania, pe care ei nu vor sa-l recunoasca, pentru ca sunt oameni bolnavi,cum bine au si fost numiti de catre vecinii Ungariei si toata lumea civilizata europeana.
Nota 2).Hungurii daca de-a lungul timpului n’ar fi fost ajutati de Vatican, Italia, Austria, Germania, si Rusia, ar fi ajuns mai rau ca tiganii cu satra prin diferite tari europene. Asa ca degeaba umbla maghiarii cu diferite harti in care Transilvania este inclusa contra vointei poporului daco-roman la Hungaria, ca Trasilvania ca si Muntenia si Moldova, de la Nistru si pana la Tisa este Patria Daco-Romanilor, mostenita de la geto-daci, traci, pelasci si hipoborieni de mii si mii de ani. Patria de origine a ungurilor este in Altai, de unde-si trag radacina, asa ca n’ar fi rau daca s-ar intoarce inapoi in acele stepe lasate goale decat ar umbla cu tot felul de pretentii absurde si neintemeieate prin Europa. Intr-un proverb batranesc se spune ca "Cine seamana vant/Culege Furtuna",iar daca maghiarii nu vor inceta cu propaganda lor hortista,retrograda si sovina, cu toate ca e la moda acum Uniunea Europeana, nu-i exclus ca intr-un viitor nu prea indepartat, Armata Romaniei si patriotii ei nationalisti sa ocupe Buda-Pesta, asa cum s-a intamplat in 1918, cand si-au agatat in centrul capitalei "Ungariei Mari" opinca si obielele pe care le-au stors in gura hungurilor,cum bine au meritat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zic si eu ceva :