APEL

TREZITI-VA ROMANI !!!!!!!!!!!

In tara chiorului si a oligofrenilor .........

Roman prost,votez Basescu !

miercuri, 30 decembrie 2009

Metarmofoza Securității: Din decembrie 1989 în decembrie 2009- DOCUMENT
Publicat în Securitatea | Comunism


La 20 de ani de la izbucnirea revoluției de la Timișoara, România s-a ales cu un premier, fost șef UTC la Cluj, la vremea aceea în subordinea actualului așa zis reformist pesedist, Ioan Rus. Trăim în Kafka. Sau dacă vreți într-una din piesele absurde ale lui Ionesco, mai ales că îi sărbătorim centenarul la acest sfârșit de an când speram cu toții că ne vom despărți de blestemul roșu.
Subsecretarul de stat la Transporturi, Traian Băsescu, numit de Elena Ceaușescu în octombrie 1989, membru la aceea vreme al nomenclaturii comuniste, ajuns între timp președinte, îl numește în 17 decembrie 2009 premier pe șeful UTC-ului de la Cluj, celebrul Emil Boc.
Comuniștii strigă Jos Comunismul.
La începutul anilor 20 ai secolului trecut, Trotki avea un plan genial pentru prezervarea unei democrații de fațadă în Rusia: inventarea unor partide fantomă pe scheletul celor istorice pentru a da impresia că ar exista democrație.

Trotki a intrat in dizgratie, dar planul său a fost folosit cu succes. Și în România de dupa 1990. Partidelor istorice li s-au contrapus fantome. Brătianu Cartof sau țărăniști șantajabili.

Azi, omul care a distrus PNTCD, Traian Băsescu, vrea să preia numele partidului lui Iuliu Maniu pentru partidul său care până mai ieri cânta din toți bojociiInternaționala.

În același timp, marinarul informator pune la cale o copie a PSD prin mâna șefului mafiei personale a lui Adrian Năstase, Gabriel Oprea, care va fi uns ministru al apărării. Securitatea reinventată va avea astfel și stânga și dreapta la purtător.

În februarie 1990, șeful agenției France Presse scria o carte, uitată între timp, în care numea Revoluția română marea minciună a secolului 20. Mă tem că s-a înșelat. Ce se întâmplă anii aceștia în România este marea minciună a secolului 21 Mult mai mare decât aceea din decembrie 1989.
Agenții Securității prostesc poporul că luptă cu Securitatea. Activiștii roșii revin în prin plan pozând în opozanți ai regimului comunist. Ar fi de râs dar e de plâns!
Securitatea a murit! Trăiască securiștii!
Comunismul a murit! Trăiască comuniștii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zic si eu ceva :