APEL

TREZITI-VA ROMANI !!!!!!!!!!!

In tara chiorului si a oligofrenilor .........

Roman prost,votez Basescu !

miercuri, 30 decembrie 2009

Jigodii comuniste

Liftele comuniste



Comitetul Central al Partidului Muncitoresc din România: Ana Pauker(Anna Robinshon - evreu), Vasile Luca(Luka Laslo - ungur), Chivu Stoica(ţigan bulgar), Teohari Georgescu(Burah Tescovich - evreu), Lotar Rădăceanu(Lothar Wüetzel - evreu), Alexandru Chişinevchi(Jakob Broitman - evreu), Alexandru Moghioroş(Moghioros Sandor - ungur), Leonte Răutu(evreu), Emil Bodnăraş(ucrainean – Bodnarenko, Bodnariuk) şi Gheorghe Gheorghiu – Dej. În noiembrie 1944 Ana Pauker propune legionarilor să treacă în masă la comunişti, alianţă care va dura pînă în august 1945. În aprilie 1945 conducerea de faţadă a comuniştilor este asigurată de I. Foriş(ungur) cu o troică formată din C. Pîrvulescu, I. Rangheţ şi E. Bodnăraş iar în toamnă i-au conducerea A. Pauker, V. Luca, T. Georgescu şi Gh-Gheorghiu-Dej dar puterea efectivă o deţineau tot Cominterniştii Pauker, Chişinevschi, Bodnăraş, V. Luca.
În anul şcolar 1948 ,,istoricul naţional” Mihai Roller – fiul rabinului Roller din Buhuşi – a făcut primul pas către rescrierea istoriei României prin tipărirea primului manual de şcoală scris de el după indicaţiile şi procedeele venite de la Moscova şi experimentate de genialul Stalin cu istoria ruşilor. De profesie inginer, jidan venetic şi comunist cominternist avea o ură viscerală asupra a tot ce era românesc iar pe români îi dorea dispăruţi din istorie! Din acest an s-a introdus obligativitatea de a învăţa limba rusă iar ca lectură obligatorie lucrarea de temelie a lingvisticii ,,Stalin şi problemele lingvistice”! Tot în acest an s-au afirmat poetesele comuniste evreicele Nina Cassian, Maria Banuş şi Veronica Porumbacu, consîngeanul evreu Mihai Breslaşu şi ideologii-culturnici M. Roller, N. Mocanu, Friedman – Cîmpina, Şaul Brukner – Silviu Brucan şi alţii. În anul 2007, Radu Ioanid, cazar de soi şi mincinos aşijderea, a scris o carte despre acest nemernic Brucan, în care îl scoate disident anticomunist! Livia Gőrőg evreica, profesoară de filozofie şi ofiţer de securitate din 1948 a epurat toată opera lui Mihai Eminescu dar din anul 1945 M. Roller împreună cu T. Vianu au distrus din fondul secret al Academiei Române cîteva mii de manuscrise ale lui Eminescu printre care şi cel cu Doina, De discreditarea continuă a marelui poet pînă după 1990 s-a ocupat şi evreul Zigu Ornea care a fost un apropiat al clicii criminale formată din Roller, Răutu, Gogu Rădulescu, toţi cazari pur sînge cu steluţe roşii iar astazi o face cu multa ura mucosul culturnic H. R. Patapievici.

Ana Pauker Născută Rabinsohn la 13 decembrie 1893 la Codăeşti Vaslui(alte surse spun că s-a născut în Basarabia la Bălţi, fiica hahamului Rabinsohn, ajunge din Basarabia în urma pogromurilor teribile organizate de ,,Ruşii adevăraţi” în fruntea cărora se afla Purischievici în anii 1904-1905 în Rusia şi în special în Basarabia, refugiindu-se la Iaşi). A făcut studii medii ajungînd învăţătoare. În preajma anului 1914 se înscrie în mişcarea socialistă extremistă unde se întîlneşte cu Rakovski, Cristescu, Plăpumaru, Frimu, Piţurcă, Alfred Moşoiu, N.D. Cocea, Dr. Parhon ce formau statul major al Partidului socialist român afiliat la Internaţionala a ll-a socialistă. Vine la Bucureşti în 1913 şi ia legătura cu socialiştii români care o suspectau de spionaj în favoarea ruşilor ţarişti. În 1915 este implicată direct în atentatul cu bombe de la episcopia ungară de la Hajdudoros pentru a obliga România să intre în război.
În anii 1916 au circulat în Europa mai multe hărţi privind viitoare împărţire. Una concepută de masoneria de rit scoţian condusă de doi scoţieni după cetăţenie, iudei după neam şi mozaici după religie, atribuia Ardealul Ungariei care mai includea largi spaţii din Iugoslavia şi din Cehoslovacia. În timpul războiului bolşevicii cazari au elaborat un plan de cucerire a Europei cu ajutorul statului ţarist care doreau să-l ia în stăpînire iar Budapesta era în planul lor, punctul central de unde trebuia să se atace vestul Europei.
În iulie 1919 trupele armatei ungare comuniste după ce au atacat fără sorţi de izîndă Cehoslovacia şi Iugoslavia pentru a le smulge teritorii cît mai mari, au atacat vestul Ardealului dar românii îi dau peste cap şi ocupă la sfîrşitul lunii Budapesta. Bela Kun conducătorul comuniştilor împreună cu toată banda care erau toţi cazari, au fugit la Moscova. Cînd ungurii au atacat în Ardeal, ruşii trebuiau să ne atace în Basarabia după planul întocmit de Kun şi Lenin. La 13 decembrie 1919 cînd se sărbătorea prima Unire a teritoriilor locuite majoritar de români, a avut loc o demonstraţie a tipografilor din Bucureşti care au strigat ,,Jos România Mare!”. Printre instigatori a fost şi Ana Rabinshon
Cînd cazarii bolşevici au ajuns stăpînii noştri în toamna anului 1944, tot timpul ne-au şuierat în urechi că am întîrziat revoluţia bolşevică cu 25 de ani! După unirea Basarabirei cu România, împreună cu cazarul comunist Goldstein Ana Pauker organizează în 1920 atentatul din Senatul României unde moare preşedintele Senatului, un episcop ardelean şi un deputat iar 17 persoane sunt rănite. Goldstein este prins şi condamnat la ocnă pe viaţă, iar vipera scapă fugind în Elveţia. Se întîlneşte cu Marcel Pauker cu care se căsătoreşte şi ajung amîndoi la Odessa pentru a organiza campania bolşevică împotriva României şi în special în Basarabia. Cînd au început luptele interne în oligarhia bolşevică, Ana Pauker îl toarnă pe Racovski(care ajunsese guvernatorul Ucrainei) N.K.V.D.-ului care îl execută. După scurt timp în anii 1930 îşi trimite soţul pe mîna călăilor - ispravă foarte mult apreciată de Stalin – pentru că avea devieri iar NKVD i-a schimbat direcţia către lumea cealaltă! După 1934 revine în România ca agent bolşevic unde desfăşoară o furibundă propagandă împotriva ţării pentru care este arestată în anul 1936 şi condamnată la 10 ani detenţie. La proces s-au prezentat mai mulţi avocaţi care să o susţină fără plată! Este eliberată în anul 1940 la intervenţia ministrului Germaniei la Bucureşti, Fabricius care a cerut predarea ei bolşevicilor odată cu Basarabia şi Bucovina! Instalată la Moscova, a obţinut cetăţenia rusă fiind pusă într-o înaltă funcţie în Comintern, primind de la Stalin titlul de general al armatei roşii. Conlucrînd cu G. Dimitrov – ajuns după 1945 preşedinte al Bulgariei – teroristul care a incendiat Reichstag-ul Germaniei în anul 1933 au elaborat planurile de expansiune a bolşevismului cazar în sud-estul Europei. Era lipsită total de cultură, nu avea talent oratoric, avea un fizic respingător – era grasă, urîtă şi scundă – dar era un agent de execuţie extraordinar, ca o maşinărie infernală. Era vanitoasă, de o ambiţie fără limite, iubitoare de lux şi opulenţă, de o cruzime animalică, isterică şi imita pe împărăteasa Ecaterina ll-a a Rusiei în aventurile amoroase. Se spunea despre ea că era singura care putea să comunice telefonic cu Stalin. În septembrie 1944 Ana Pauker a fost adusă de la Moscova cu avionul pentru a conduce România. Fratele ei Zalman Rabinshon, era considerat de Moses Rosen un sfînt al mozaicilor!!! Dar pentru români ce a fost acest neam blestemat?
Numită ministrul Afacerilor Externe al Românie în 1946, după ce a organizat poliţia ca o structură teroristă, a arătat ,,tătucului” că este înainte de toate o comunistă adevărată, distrugînd cu sînge rece orice urmă care ar fi amintit de identitatea românilor pe care îi ura cu o sălbăticie fără margini, fapt pe care nici nu căuta să-l ascundă. În anul 1952 îl predă fără ştirea celorlalte lifte comuniste române, pe Pantelimon Halipa agenţilor NKVD din Chişinău unde i se cere să recunoască faptul că unirea Basarabiei cu România a fost ilegală. Acesta refuză şi bolşevicii îi dau trei ani de meditaţie în Siberia, după ce făcuse doi ani de puşcărie şi în România condamnat de cazarii bolşevici pentru acelaşi lucru. Pantelimon Halipa a fost preşedintele Sfatului Ţării din Basarabia care la 27 martie 1918 a realizat unirea acestei provincii cu România. După revenirea în ţară împreună cu alţi basarabeni intervine pe lîngă comuniştii români pentru a cere retrocedarea Basarabiei dar nu primeşte nici un răspuns. Armatele bolşevice se retrag din România din partea a doua a anului 1958. Ana Pauker a fost o teroristă absolută şi o stăpînă cu puteri nelimitate mulţi ani asupra românilor! A fost privită de către români ca cea mai crîncenă căpetenie a lui Antihrist care urmărea să distrugă bisericile şi tot ce era legat de religie şi cultură la acest neam! A cumpărat mai multe maşini de lux pe care le folosea numai ea dar le explica oamenilor muncii că ţara nu are bani să cumpere cereale după seceta din 1946. Hidoasă, fără a atrage pe cineva cît a fost o anonimă, după ce a devenit cea mai puternică persoană din România, avea năravul să-şi aleagă tineri pe post de armăsari care să-i liniştească poftele carnale. Ea care îi eticheta de ,,fascişti” pe toţi cei care încercau să critice cît de puţin unele acţiuni ale regimului, avea ca secretar şi armăsar de pat pe fostul ministru legionar Vojin. Tiran al României, amantă corpolentă şi dezgustătoare, jidauca Ana Pauker a reamintit viaţa de decadenţă a Elenei Lupescu şi a împăraţilor bizantini. În iunie 1952 pierde toate funcţiile şi puterea din partid fiind acuzată de ,,troşţkism”, trădare şi de legături cu serviciile străine iar dacă nu ar fi murit tătucu atunci şi-ar fi pus şi ea capul pe tipsie pentru cauza bolşevicmului cazar.. Ana Puaker a fost debarcată în aceeaşi perioadă cînd la Praga se judeca procesul Slansky unde evrei comunişti care i-au ajutat pe mozaici cu arme în anii 1944-1947 şi nu combăteau sionismul erau acuzaţi că sabotează comunismul. În Cehia s-a lăsat cu execuţii de satanişti. Se aştepta ca şi tovarăşa Ana să aibă aceeaşi soartă dar moartea lui Stalin a scăpat-o. Stalin a vrut să le-o plătească mozaicilor pentru că l-au tras pe sfoară cu ,,afacerea” privind înfiinţarea statului Israel şi exportul revoluţiei mondiale. ,,Tătucu” dă colţul în martie 1953, iar tovarăşa Ana scapă de soarta pe care a avut-o Vasile Luca, aşa că moare uitată de tovarăşi dar de moarte naturală în anul 1960. A avut un fiu, Vlad, născut prin anii 1922 şi o fiică Maia care după ce mumă-sa a dat colţul, a şters-o în străinătate dar a revenit în anul 1990 să ne pună de o Alianţă Civică împreună cu alţi consîngeni, poveste în care au crezut mulţi români.

Petru Groza Născut în Deva era de profesie avocat şi a apărut prima dată în politică în anul 1921 adus de Goga. El constituie un caz patologic clasic: suferea de mania grandorii şi de obsesie sexuală. Era absolut iresponsabil. A fost atras în organizaţia comunistă în anii 1929 prin intermediul uneia dintre amantele lui, o unguroaică din Cluj căreia i-a clădit un adevărat palat. A finanţat la greu acţiunile teroriste ale comuniştilor din România precum şi propaganda acestora fiind arestat în iarna anului 1940 şi anchetat pentru înaltă trădare. Este scos din arest de către Mihai Antonescu iar ancheta se suspendă. Toate acţiunile lui politice au fost dictate de agenţii moscovei şi sînt cazuri cînd el afla din ziare despre declaraţiile pe care le făcuse ori de anumite decizii pe care le luase în Consiliul de Miniştri. Toate aceste decizii erau luate de Ana Pauker, Emil Bodnăraş şi Vasile Luca la care trebuie adăugat Iosif Chişinevschi. Toţi străinii spunea despre acest ticălos că era cel mai iresponsabil supus al Moscovei. În presa americană din anii 1945 se spunea despre Groza: ,,…are un oarecare farmec, ambiţii nemăsurate şi posedă o imensă traistă cu cele mai scîrboase glume şi anecdote. N-are nici o morală şi nici un fel de prestigiu; e socotit momîia momîilor…! Medicii considerau că personalitatea morală şi echilibrul lui Groza erau complet descompuse iar el era gunoiul perfect care putea purta eticheta de ,,adevărat român”. ,,Guvernul Groza constituit la 6 martie este un guvern Vişinski. Pentru moment România a pierdut orice fărîmă de independenţă. Declaraţia Molotov şi Convenţia de Armistiţiu au fost tratate ca simple foi de hîrtie. Organele administrative, armata, jandarmeria, poliţia, justiţia, comunicaţiile, propaganda sînt în mîinile miniştrilor care aparţin partidului comunist condus de cetăţenii sovietici Ana Pauker, şi Laszlo Luca…” (U.S.A Natinal Archives, Washinton D.C. Record Group 43).

Gheorghe Gheorghiu-Dej născut la Bîrlad, de tînăr ajunge să lucreze la căile ferate din Dej. Imoral şi fanatic, a fost format de comuniştii unguri şi a organizat după instrucţiunile Cominternului tulburările de la Griviţa din 1933. A căzut în dizgraţia bolşevicilor după ce s-a apropiat de Malaxa în casa căruia s-a mutat şi a fost bănuit că l-a ajutat pe acesta să scape din ţară după ce cazarii bolşevici au devenit stăpînii României. Era crud, de un fanatism feroce, ignorant, lipsit de orice sentiment uman şi un instrument perfect al Moscovei.

Emil Bodnăraş cel mai feroce instrument al Moscovei. Era străin ca şi Pauker de neamul românesc, tatăl său Bodnariuk sau Bodnarenko era rutean din nordul Bucovinei iar mama era nemţoaică. A fost descoperit că făcea spionaj pentru ruşi fiind ofiţer în armata română şi a fost condamnat în contumacie în anul 1936, reuşind să fugă la bolşevici. A stat pînă în primăvara anului 1944 cînd a fost paraşutat în Bucureşti. El l-a luat pe Antonescu de la palatul regal, l-a dus în Vatra Luminoasă şi la scurt timp l-a predat ruşilor. El a distrus complet armata română, a arestat şi deportat zeci de mii de ofiţeri, procedînd la masacre fără precedent asupra celor care au încercat să se revolte împotriva ideologiei bolşevice. Iubitor de lux şi de petreceri, imoral şi viclean, de o ambiţie nemărginită, era un adevărat maestru al corupţiei şi idol al dominaţiei sovietice. Chiar şi Ana Pauker împreună cu banda de cominternişti se temeau de el. (Hoover Archives, Stanford University, Palo Alto, U.S.A. Collection G. Caranfil şi Brutus Coste).

Sorin Toma, cel care a semnat articolul defăimător împotriva lui Arghezi, a fost unul dintre trădătorii din anul 1940 pentru că se lăuda că a luptat în armata bolşevică din anul 1943 pînă în 1945! Dar vizita unei delegaţii bolşevice din Rusia i-a umbrit aura de erou declarînd că nimicul a dezertat din armata română stînd ascuns prin satele din Transnistria de unde îi turna pe partizani la români. A urmărit prin acest articol să-l instaleze pe A. Toma, tatăl lui pe soclu ca cel mai mare poet de stînga al românilor acesta fiind o nulitate. Articolul a apărut în ianuarie 1948. în Scînteia unde era redactor – şef Leonte Răutu. Era cazar şi în anul 1988 pleacă în Israel, de unde îşi trîmbiţează nevinovăţia. Scrisoarea pe care a semnat-o a fost ticluită de tovarăaşa Ana Puker împreună cu Chişinevschi iar ,,corectorul” a fost Leonte Răutu. Tovarăşul Ghiţă-Dej şi Apostol nu au ştiut nimic dar nici nu au putut să se opună iar făcătura cazarilor a stat în picioare pînă ce ei au pierdut puterea în CC al PCR adică după plecarea ruşilor din anul 1958! Arghezi a fost reabilitat după această dată.

Benjamin Vilner, inspector la Ministerul Culturii şi …,,ochiul care vede tot” în acest domeniu, fiind acceptaţi numai cei care slăveau comunismul şi bolşevismul sovietic în frunte cu marele geniu al omenirii Stalin. Multe gunoaie au înflorit mucegăind memoria neamului român.

Walter Neulander Nemet Roman, general în armata română, ofiţer NKVD. A fost în anul 1945 propus pentru Ungaria să preia puterea în numele ungurilor, dar ulterior bolşevicii au hotărît să fie trimis în România pentru că oriunde trebuia jidanul să slujească interesul Satanei o făcea cu zel în orice ţară în numele băştinaşilor şi numai în dauna lor. În anul 1988 încă era suflător de taină pentru Elena Ceauşescu, considerîndu-se marginalizat rău cum s-a plîns de cîteva ori după anul 1990 odrasla lui – Petrică şi lupoaicele.

Vladimir Tismăneanu – Tisminewski – fiul unor foşti ofiţeri NKVD, adus din Galiţia iar acum este membru al Institutului pentru Studierea Comunismului în România. A făcut parte din nomenclatura tinerilor comunişti UTC dar fiind cazar sprinten, lşi-a luat zborul în SUA. Revine în România pentru că B’nai B’rith i-a dat noi sarcini să îndeplinească împotriva românilor. La institutul amintit s-a aciuat şi Radu Ioanid care nu ştie despre români că au asasinat sute de mii de ovreiaşi neprihăniţi fiind în ceată cu alt român venetic Horia Roman Patapievici. Ei care sînt odraslele unor conducători din armata secretă a lui Ana Pauker, aşa cum părinţii lor ne-au rescris istoria, acelaşi lucru îl face acum ,,noua generaţie ” dar slujind o altă stăpînire. Numai un popor de tîmpiţi condus de bande de trădători şi de lichele poate accepta aşa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zic si eu ceva :