APEL

TREZITI-VA ROMANI !!!!!!!!!!!

In tara chiorului si a oligofrenilor .........

Roman prost,votez Basescu !

miercuri, 24 martie 2010

Noile Buletine 666

Noile buletine 666 intră in România

Iar în spatele sistemului perfect de asigurare computerizată, ce se face prin "cartela" electronică, se ascunde dictatura mondială, sclavia lui antihrist. "...ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este întelepciunea. Cine are pricepere să socotească numele fiarei, căci este număr de om. Şi numărul lui este sase sute saizeci şi sase" (Apocalipsa 15, 16-18).
2.  
Cel dintai s-a dus şi a varsat potirul lui pe* Pamant. Şi o rană rea şi dureroasa a lovit** pe oamenii care+ aveau semnul fiarei şi care++ se inchinau icoanei ei.
*Cap.8.7. **Exod 9.9-11. +Cap.13.16,17. ++Cap.13.14.
3.  
Al doilea a varsat potirul lui in* mare. Şi marea s-a** făcut sange, ca sângele unui om mort. Şi+ a murit orice făptură vie, chiar şi tot ce era in mare.
*Cap.8.8. **Exod 7.17,20. +Cap.8.9.
4.  
Al treilea a vărsat potirul lui în* râuri şi în izvoarele apelor. Şi apele s-au** făcut sânge.
*Cap.8.10. **Exod 7.20.
5.  
Şi am auzit pe îngerul apelor zicând: "Drept* eşti Tu, Doamne, care** eşti şi care erai! Tu eşti Sfânt, pentru că ai judecat în felul acesta.
Desi vorbim de mai multa vreme despre posibila introducere a buletinelor electronice de identitate, lucrurile pareau a avea desfasurare lenta. Cel putin pentru romani. Dar, ca un traznet din senin, a venit vestea ca vor fi introduse noile documente, numite carti electronice de identitate, imediat. Aceasta imediatete are caracterul unei alergari pe suta de metri. Iata cum au evoluat (ametitor de repede) lucrurile!
La 27 august anul curent o delegatie de la doua firme germane din cadrul unui mare trust, Deutsche Telecom, a vizitat Guvernul Romaniei. Dupa numai doua zile, la 29 august, premierul Adrian Nastase a emis Ordonanta de urgenta nr. 69 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate, document care a fost publicat in Monitorul oficial peste alte doua zile, la 31 august. Ce vor fi discutat nemtii cu guvernantii nostri nu stim, dar viteza naucitoare a aplicarii in Romania a cartelelor electronice de identitate este un simptom care ne pune pe ganduri, daca nu ne inspaimanta.
Pentru a informa cititorii, am apelat la biroul de evidenta populatiei de la Politia Judetului Bacau. Am citit Ordonanta cu numarul 69, a carei copie o detinem. Ea se aplica de la 1 ianuarie 2003 şi prevede o prima etapa de preschimbare a vechilor documente de identitate a populatiei din municipiile de resedinta de judet pana la 31 iunie 2004. A doua etapa include celelalte municipii şi orase pana la 31 decembrie 2005. Comunele intra in a treia etapa, prevazuta a se incheia la 31 decembrie 2006. Asadar, pana la aderarea la UE trebuie sa fim deja trecuti pe cartele electronice de identitate.
Ce contine cartea electronica de identitate, dupa lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere şi cartea de alegator. Dupa caz, vor fi inserate şi date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala şi semnatura digitala (banuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei).
Fireste, ne-am interesat daca microcipul cu datele noastre personale va contine codul de bare. Da, ca şi la pasapoartele noi, toate informatiile vor fi introduse in codul de bare, pentru a putea fi citite electronic de catre calculator. I-am intrebat pe informaticienii de la evidenta populatiei daca stiu ca in acest cod de bare se afla trei guarzi (guard bars) reprezentand numarul fiarei, 666. Ei ne-au raspuns ca nu au nici o vina, asa a fost conceput codul de bare, cine l-o fi facut, şi ei nu au decat sa execute procedura standardizata. Prin urmare, vrem nu vrem, vom intra sub semnul Antihristului cat de curand.
Cam la o luna şi jumatate de la emiterea ordonantei cu pricina, pe 13 octombrie curent, cateva cotidiane centrale ("Ziua", "National") au publicat un documentar (in mare, acelasi), semnat cu pseudonime (se feresc ziaristii de ceva) in care e pusa transant problema ca numarul fiarei intra obligatoriu pe buletinele noastre. De aici am aflat ca doar trei tari europene au aceste tipuri de smart card, Finlanda, Italia şi Olanda. Se fac intense eforturi pentru introducerea lor in SUA şi Anglia. In Est, se pare, suntem primii (datorita Guvernului prea plecat) care ne asezam sub semnul lui Satan. Asa cum scrie la Apocalipsa şi cum se discuta deschis in toata lumea, va urma implantarea microcipului sub pielea mainii sau a fruntii. Vremurile
din urma!

Care este derularea procesului de pregatire in momentul de fata? Ordonanta trebuie sa intre in Parlament pentru a fi votata. Acum se afla la comisia de specialitate. Unele gazete au formulat, intre timp, indoieli, ba chiar au lasat sa se inteleaga ca Parlamentul va tergiversa votarea legii. Dupa opinia noastra, aceasta nu e decat o marunta diversiune pentru pacalirea opiniei publice. La 23 octombrie curent, ministrul Administratiei Publice, Octav Cozmanca, declara: "Preschimbarea acestor documente este o necesitate absoluta" şi el prevedea ca va fi incheiata pana la finalul anului 2005, deci mai repede decat scrie ordonanta. La comanda, se vor grabi şi parlamentarii. Diavolul este nerabdator sa ne inroleze sub sceptrul
iadului! Şi o va face.

Portita de scapare
Totusi, nu avem nici o sansa de a evita preluarea cartii electronice? Deocamdata exista o portita de scapare pentru crestinii care, din motive de credinta, refuza sa semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numarul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizeaza ca "persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase" primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna şi nu ajunge la public. Deocamdata este suficient sa depui o cerere la Politie cand preschimbi documentul şi se aproba, pe motive de constiinta religioasa, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdata! Nu stim ce va fi anul viitor. Nici ce continut va avea legea scoasa de Parlament. De intrebat nu ne intreaba nimeni. De aceea, crestinii care vor sa-şi apere identitatea in Hristos trebuie sa se trezeasca, sa formeze asociatii şi sa preintampine prin proteste introducerea obligatorie a cartii electronice de identitate. Fireste, ierarhia Bisericii Ortodoxe ar trebui sa fie in fruntea noastra, asa cum se intampla in Grecia. Ca model, va invitam sa cititi Circulara Sinodului Bisericii Ortodoxe a Greciei, preluata din cartea Apocalipsa 13, scrisa de Mircea Vlad.
(articol preluat din revista "Credinta Ortodoxa")

Uniunea Europeana introduce pasapoarte ce contin amprente digitale sau ale irisului ocular
Luni pe data de 23 iunie 2003 un purtator de cuvant al comisiei europene a confirmat introducerea pasapoartelor europene cu amprente digitale şi scanare pe retina . Acest Sistem de informatii (VIS) va contoriza vizele (şi titlurile de sejur) emise de statele membre ale UE. Baza de date va fi comuna şi va fi operationala din 2004. Noutatea consta in introducerea datelor biometrice ( amprente digitale sau ale irisului ocular ) in pasapoarte, mai exact in documente va fi integrat un cip electronic care contine datele biometrice ale posesorului.

Un ordin al ministrului Agriculturii:
Pana la sfarsitul anului, toti caii, magarii şi catarii trebuie injectati cu microcipuri

Iata principalele prevederi ale acestui act normativ.
Art. 2. Toate ecvinele de pe teritoriul Romaniei vor fi identificate prin aplicarea unor marci de identificare electronice, pana la data de 31.12.2003, dupa cum urmeaza:
a) marcile vor fi reprezentate de catre un microcip, care va fi injectat subcutanat fiecarei ecvine, conform instructiunilor de folosire recomandate de producator. Microcipul trebuie sa poata fi citit pe intreg teritoriul Romaniei. Cititoarele vor trebui sa poata citi toate microcipurile utilizate pe teritoriul Romaniei;
b) fiecare ecvina va fi astfel identificata printr-un numar unic la nivel national;
c) distribuirea microcipurilor, precum şi a cititoarelor electronice se va face prin directiile sanitare veterinare judetene şi a municipiului Bucuresti;
d) aplicarea cipurilor se va face de catre medicii veterinari concesionari;
e) costurile marcilor de identificare electronica, precum şi ale aplicarii acestora vor fi suportate de catre proprietarii ecvinelor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zic si eu ceva :