APEL

TREZITI-VA ROMANI !!!!!!!!!!!

In tara chiorului si a oligofrenilor .........

Roman prost,votez Basescu !

miercuri, 24 martie 2010

Ce mancam

Nr
Denumire Aliment
Apa %
Proteine      ( g % )
Grasimi   ( g % )
Carbohidrati ( g % )
Calorii

Lapte si derivate





1
Lapte de vaca integral
87
3,5
3,6
4,8
67
2
Lapte de vaca partial degresat II
88
3,5
2
4,9
53
3
Lapte de vaca batut integral
88
3,5
3,6
3,9
64
4
Iaurt gras
90
3,2
3,2
3
55
5
Iaurt slab
92
3,3
0,1
3,9
30
6
Branza grasa de vaci
70
13
9
4,5
156
7
Branza slaba de vaci
75
17
1,2
4
97
8
Branza de burduf
39
28
28
0,5
337
9
Branza telemea de oaie
55
17
20
1
270
10
Branza telemea de vaca
57
17
17,2
1
243
11
Cascaval "Penteleu"
50
25
19
1
283
12
Branza topita grasa
55
20
20,3
1
271

Carne si derivate





13
Carne de vaca slaba
74
21
3
-
118
14
Carne de vitel slaba
64,3
18,3
16,3
-
226
15
Carne de vaca grasa
74
22
35
-
401
16
Carne de porc slaba
72
20,4
6,3
-
143
17
Carne de porc semigrasa
60,9
16,5
21,5
-
268
18
Carne de porc grasa
49
15
35
-
388
19
Carne de oaie slaba
72
20
6,5
-
144
20
Carne de oaie semigrasa
54
17
28
-
331
21
Carne de miel
62
18
20
-
260
22
Carne de gaina slaba
73
20
5
-
128
23
Carne de gaina grasa
70
19
9,5
-
167
24
Carne de curca slaba
65,8
24,5
8,5
-
179
25
Carne de rata
75
19,6
6
-
136
26
Carne de caprioara
76
20
1,9
-
100
27
Carne de iepure
75
22
1
-
98
28
Carne de mistret
74
22
2,4
-
114
29
Ficat de bovine
72
20
5
4
146
30
Ficat de porc
72
19
6
3
146
31
Limba de bovine
68,4
16
15
0,4
207
32
Rinichi de bovine, de porc
76
18
3
-
122
33
Sunca presata
52
18,4
26,7
-
324
34
Parizer, crenvurst, polonez, safalade
61
10,1
26,6
-
289
35
Pate de ficat
76,1
8,7
12
3,2
160

Peste si preparate





36
Crap
77
18,9
2,8
-
104
37
Salau
78,4
19,4
0,4
-
83
38
Stiuca
79,4
19,1
0,4
-
82
39
Conserve de stavrizi in ulei (numai pestele)
58,6
22,5
12,3
-
207

Oua





40
Ou de gaina integral
72
14
12
0,6
171
41
Galbenus (ou de gaina)
52
16
32
0,3
364
42
Albus (ou de gaina)
86
13
0,2
0,5
57
43
Un ou de gaina cca. 50 g
36
7
6
0,3
85
44
Un ou de rata cca. 60 g
42
7
8
0,2
102








Legume proaspete





45
Ardei gras verde
92,7
1,1
0,2
4,6
25
46
Ardei gras rosu
90,2
1,3
0,4
7,3
39
47
Cartofi noi
80,5
1,7
0,2
17,4
80
48
Castraveti
94,3
1,3
0,2
2,9
19
49
Ceapa verde
95,3
1
0,2
8,5
20
50
Ceapa uscata
87,6
1,5
0,2
10,5
51
51
Ciuperci
88,4
5
0,5
2,5
35
52
Conopida
91,6
2,8
0,3
3,9
30
53
Dovlecei
93,7
0,9
0,1
3,2
18
54
Fasole verde
89,4
2
0,2
5,7
33
55
Mazare verde boabe
71
8,4
0,5
14
96
56
Morcov
87,2
1,5
0,3
8,8
45
57
Patlagele rosii
93,9
1,1
0,3
4,3
25
58
Patlagele vinete
91,6
1,3
0,2
4,8
27
59
Ridichi de luna
94,8
0,6
0,1
3,8
11
60
Ridichi
94,2
1,9
0,3
2,9
22
61
Spanac
90,1
3,5
0,3
2
25
62
Varza alba
91,7
1,8
0,2
5,8
33
63
Usturoi
61,9
7,2
0,2
26
137
64
Varza rosie
90,5
1,9
0,2
5,6
33
65
Conopida in apa (sterilizat)
95
0,9
-
1,5
10
66
Fasole verde in apa (sterilizat)
94,4
1,5
0,4
2,4
20
67
Mazare in apa (sterilizat)
86,5
2,4
0,5
8,1
48
68
Sparanghel in apa (sterilizat)
96
0,8
0,1
2,7
15
69
Ghiveci in bulion (sterilizat)
93,5
1,2
0,5
3,8
25
70
Rosii in bulion (sterilizat)
92,3
1,7
0,4
4,7
30
71
Tocana de legume (sterilizat)
83,5
1,4
6
5,5
94
72
Ardei umplutI cu orez (sterilizat)
83
1,4
8
8,2
114
73
Suc de tomate
93
1,1
-
4,6
23
74
Bulion de tomate
80
3,6
-
11,56
60
75
Pasta de tomate
68
4,7
-
17,6
92
76
Ciuperci deshidratate
11,7
41,7
1,7
30,8
313
77
Morcovi deshidratatI
14,6
9,3
1,5
61,4
3,4
78
CastravetI murati in otet
95
-
-
3,6
15
79
Varza acra
90
1,2
-
3,3
25

Fructe proaspete





80
Afine
84
0,7
0,6
13,9
66
81
Ananas
85
0,4
0,2
11,9
52
82
Banane
75
1,3
0,6
13,4
66
83
Caise (soiuri)
85
1,1
0,1
12,9
58
84
Capsune
90
0,8
0,6
8,2
43
85
Cirese amare
76
1
0,4
17,8
80
86
Cirese (soiuri)
75
1,1
0,3
18,3
82
87
Corcoduse
82
0,6
0,1
10,2
45
88
Dude
83
1,3
0,6
14,5
81
89
Grepfuri
89
0,5
0,2
6,5
38
90
Gutui
82
0,5
0,5
14,2
66
91
LamaI
89
0,9
0,7
6,2
30
92
Mandarine
88
0,8
0,1
8,7
40
93
Mere
82
0,3
0,4
16,9
74
94
Nectarine
86
0,6
0,1
13,8
56
95
Pepeni galbeni
94
0,5
0,1
5
23
96
Pere
82
0,6
0,6
16
73
97
Pepeni verzi
91
0,5
0,1
5,4
29
98
Piersici
83
0,9
0,1
12,4
56
99
Portocale
87
0,8
0,2
10,1
47
100
Prune
78
0,6
0,1
17,2
74
101
Zmeura
83
1,4
0,6
13,6
67
102
Struguri
81
2,1
1,7
18,5
100
103
Visine
85
1,2
0,5
13,6
65

Fructe uscate





104
Caise (fara samburi)
20
5,2
0,4
68
304
105
Curmale (cu samburi)
19
1,9
0,6
74
326
106
Prune (cu samburi)
20
2,5
0,5
71
306
107
Smochine
26
4,3
1,3
58
267
108
stafide
17
2,5
0,5
71,2
304

Leguminoase uscate





109
Fasole boabe
13
23
1,7
47
303
110
Mazare boabe
13
21,5
1,9
53
323

Produse derivate din cereale





111
Paine de grau alba
32,1
10,3
2
54
282
112
Paine de grau intermediara
37,2
8,3
0,8
52,2
255
113
Paine de grau neagra
33,5
8,4
1,2
48,5
245
114
Paine de secara
40,2
7,8
1,3
47,5
239
115
Paine de graham
-
9,1
1
51
256
116
Cornuri, chifle
33,5
10,5
0,6
53,5
269
117
Orez decortificat
14
5,6
1
75,8
355
118
Gris
14
11,2
0,8
73,3
354
119
Fulgi de ovaz
12
13,6
6,3
65,3
382
120
Paste fainoase obisnuite
12,5
5,6
1
75,9
360
121
Paste fainoase cu ou
11,8
10,2
2,2
79,1
366
122
Biscuiti
6
8,2
9,5
74
337

Fructe si seminte oleaginoase





123
Alune in coaja
4
8,7
33,8
11,7
408
124
Arahide
8
9,3
44,5
15,7
584
125
Castane
8
10,7
7
69,5
400
126
Fistic
4
22,3
54
13,8
650
127
Masline grecesti
52
2
35
7,2
372
128
Masline verzi
6
24
55
13,2
664
129
Nuci
5
19,8
60
3,7
654
130
Nuci de cocos
8
8,4
48,8
29,9
598
131
Dovleac (seminte)
7
28
47,4
5,1
572
132
Floarea - soarelui (seminte)
8
14,7
32,3
14,5
420

Produse zaharoase





133
Zahar
0,1
-
-
99,9
410
134
Glucoza
22
-
-
77,7
319
135
Lactoza
-
0,2
-
99
407
136
Miere de albine
18
0,4
-
81,3
335
137
Amidon
-
-
-
83
340
138
Caramele cu lapte
3
-
-
96
398
139
Bomboane fondante
8,4
3,1
9,1
78,7
420
140
Bomboane cu ciocolata
0,9
7
33,8
56,3
574
141
Praline
8
3
15
73
450
142
Sirop de fructe (visine, zmeura)
28
0,09
-
70
288
143
Gem de caise
25
0,65
-
73
302
144
Gem de piersici
21
0,64
-
74,5
308
145
Gem de prune
25
0,62
-
72,5
300
146
Gem de zmeura
20
-
-
74,3
304
147
Gem de visine
24,1
0,88
-
69,5
399
148
Gem de capsuni
23
0,34
-
74
304
149
Gem de gutui
22
0,35
-
75
308
150
Dulceata de nuci verzi
22,3
-
-
76,1
312
151
Dulceata de trandafiri
18,8
-
-
80,3
328
152
Jeleu de afine
-
0,6
-
76
314
153
Jeleu de mure
-
0,5
-
65
269
154
Marmelada amestec
23,3
0,46
-
72,5
289
155
Marmelada extra
26,5
0,42
-
71
292
156
Magiun de prune
-
1,5
-
55
245
157
Fructe confiate
-
0,3
-
75
309
158
Cacao praf
5,2
23,4
20,2
40,2
449
159
Ciocolata menaj
1
6,5
27,5
61,6
536
160
Ciocolata cu lapte
1,2
6,9
29,9
49,8
603
161
Ciocolata cu vanilie 
1
5,1
33,1
58,9
570
162
Martipan
13,8
9,3
28,5
46,7
495
163
Nuga
1
9
35
53
575
164
Halva din floarea - soarelui
3,7
18,8
31,5
43
546
165
Halva din susan
3,3
13,9
32,9
47,4
554

Grasimi





166
Smantana 20%
71,4
3,5
20
3,1
213
167
Smantana 30%
63,2
2,5
30
2,3
299
168
Unt
9,5
8
80
2,5
806
169
Untura de porc
0,2
0,2
99,6
-
928
170
Untura de gasca
0,3
0,5
99
-
923
171
Seu de bovine si ovine
0,3
0,3
99,4
-
927
172
Untdelemn de floarea - soarelui
0,1
-
99,9
-
929
173
Ulei de soia
0,2
-
99,8
-
928
174
Margarina
15,7
0,5
82
-
786

Bauturi alcoolice


Alcool%


175
Bere
90
0,6
4,4
4
50
176
Tuica
-
-
40
-
250
177
Rom
56
0
43,9
0
312
178
Vin Mediu
-
-
7,5
0,1
53
179
Whisky
-
0
42,2
0
301

Diverse





180
Gelatina
13
85,6
0,1
0
343
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zic si eu ceva :