APEL

TREZITI-VA ROMANI !!!!!!!!!!!

In tara chiorului si a oligofrenilor .........

Roman prost,votez Basescu !

miercuri, 24 martie 2010

Despre Coca-Cola

Unii ii spun propaganda anti, altii ii spun "alimentatie rationala/naturista" tu ce parere ai ?

Veti bea o Coca-cola sau un Pepsi în sanatatea noastra ?
Cum coca-Cola si Pepsi-Cola ne ajuta
Extras dintr-un  articol al lui "Anonymous" de marti 17 ianuarie 11:38:44
              
Ce este mai bun decât sa fie însotit prânzul nostru sau pizza de la cina de o Coca-Cola rece ... Racoritoare, digestiva si mai ales ... "fara sa moarte". Nu cumva însa, în spatele acestora = se ascunde ceva ? Exista ceva ce nu stim ? Ce este, în fine, aceasta negru spumant lichid pe care-l numim Coca-Cola ? Cititi .. 

-        În multe state ale Statelor Unite ale Americii politistii cara doua galoane de Coca-Cola într-un camion ca sa curete sângele de pe drumuri în urma accidentelor.
-        Daca puneti o friptura (o bucata de carne) într-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile.
-        Ca sa curatati o toaleta turnati în scoica WC-ului o Coca-Cola si lasati "cunoscutul gust" sa stea pentru o ora dupa care trageti apa. Se va fi curatat în mod impecabil si va straluci de curatenie. Acidul citric al Coca-Colei face sa dispara toatele petele colorante de pe suprafetele sticloase si de pe portelanuri.
-        Ca sa scoateti rugina de pe aparatoarele cromate ale autovehiculelor frecati cu o bucata de folie de aluminiu mototolita si înmuiata în Coca-Cola.
-        Ca sa curatati contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni varsati peste acestea o Coca-Cola.
-        Ca sa slabiti un surub ruginit (cu piulita) puneti deasupra lui o cârpa înmuiata cu Coca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugina, în general, se înlatura dintr-o singura miscare daca puneti peste acestea o cârpa înmuiata cu Coca-Cola.
-        Ca sa gatiti o friptura suculenta de porc varsati o Coca-Cola în tava, înveliti carnea într-o folie de aluminiu si asezati-o în tava si apoi puneti-o la cuptor ca sa se friga. 30 de minute înainte de a fi gata scoateti folia de aluminiu si lasati zeama sa se amestece cu Coca-Cola. Sosul care se va crea va fi foarte gustos.
-        Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola în masina de spalat împreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor. Sau la spalatul cu mâna, varsati Coca-Cola peste pata împreuna cu detergentul si apoi frecati în mod ciclic.
-        De asemenea, Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz.
-        Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui în timp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse între 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Un pH  de 7 se considera neutru.)
-        Ca sa se transporte principala solutie concentrata a Coca-Colei ar trebuie ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul "Hazardous Material", care înseamna "Produs de mare pericol".
-        Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani !

Acest produs îl bem !
Normal ca-l folosim si pentru a curata petele noastre.
Si pe deasupra platim pentru asta ! Corect ?

Informativ :
-        Valoarea medie a racoritoarelor gazoase este de 3,4. Aceasta cantitate de acid este suficient de puternica ca sa dizolve dinti si oase ! Corpul nostru înceteaza sa mai "construiasca" oasele aproximativ la vârsta de 30 de ani. Dupa aceasta vârsta oasele încep sa se dizolve în fiecare an prin intermediul urinei noastre, depinzând însa întotdeauna de aciditatea mâncarii pe care o ingeram. Calciul diluat ajunge în artere, în vasele sanguine, în piele, în tesuturi si în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale).
-        Racoritoarele nu au deloc elemente naturale (în comparatie cu vitaminele si apa naturala). Contin mult zahar, au o mare aciditate si coloranti. Multi oameni prefera sa bea bauturi gazoase dupa fiecare masa. Va imaginati care este consecinta ?
-        Consecinta ?!
-        Corpul nostru are o valoare indicativa de 37 grade Celsius pentru functionarea digestiei enzimelor. Temperatura racoritoarelor gazoase este cu mult mai scazuta de 37, de multe ori apropiata de zero grade. Aceasta diferenta de temperatura are ca rezultat influentarea procesului de prelucrare a enzimelor si generarea stresului în sistemul nostru digestiv si determinându-l ca acesta sa digere mai putina mâncare. În realitate mâncarea fermenteaza. Mâncarea fermentata genereaza mirosuri urâte, gaze, putreziciune si toxine, care sunt absorbite de catre intestine si astfel intra în sânge de unde se distribuie în întregul organism. Aceasta raspândire a toxinelor ajuta la generarea diferitelor boli.

Câteva exemple :
-        Acum câteva luni a luat loc un concurs la Universitatea din Delhi : "Cine va bea mai multa Coca-Cola ?" Câstigatorul a baut 8 sticle si  a murit pe loc din cauza supra-dozei de "bioxid colorant" (cernelat) în sânge si a lipsei oxigenarii. De atunci, decanul a interzis categoric racoritoarele gazoase la bufetul universitatii.
-        Cineva a pus un dinte spart într-o sticla cu Pepsi-Cola în care în timp de zece zile s-a dizolvat ! Dintii si oasele sunt singurele parti umane care ramân intacte destul de mult timp dupa moartea noastra.

Va imaginati ce poate face aceasta racoritoare sensibilelor noastre intestine si interiorul stomacului nostru în ce hal poate ajunge ?
 Calduros apel catre toti :
Trimiteti acest mesaj tuturor prietenilor vostri astfel încât sa largim informarea referitoare la ce sunt racoritoarele gazoase.

Mai doriti înca sa beti o Coca-Cola sau un Pepsi-Cola ?

Noile Buletine 666

Noile buletine 666 intră in România

Iar în spatele sistemului perfect de asigurare computerizată, ce se face prin "cartela" electronică, se ascunde dictatura mondială, sclavia lui antihrist. "...ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este întelepciunea. Cine are pricepere să socotească numele fiarei, căci este număr de om. Şi numărul lui este sase sute saizeci şi sase" (Apocalipsa 15, 16-18).
2.  
Cel dintai s-a dus şi a varsat potirul lui pe* Pamant. Şi o rană rea şi dureroasa a lovit** pe oamenii care+ aveau semnul fiarei şi care++ se inchinau icoanei ei.
*Cap.8.7. **Exod 9.9-11. +Cap.13.16,17. ++Cap.13.14.
3.  
Al doilea a varsat potirul lui in* mare. Şi marea s-a** făcut sange, ca sângele unui om mort. Şi+ a murit orice făptură vie, chiar şi tot ce era in mare.
*Cap.8.8. **Exod 7.17,20. +Cap.8.9.
4.  
Al treilea a vărsat potirul lui în* râuri şi în izvoarele apelor. Şi apele s-au** făcut sânge.
*Cap.8.10. **Exod 7.20.
5.  
Şi am auzit pe îngerul apelor zicând: "Drept* eşti Tu, Doamne, care** eşti şi care erai! Tu eşti Sfânt, pentru că ai judecat în felul acesta.
Desi vorbim de mai multa vreme despre posibila introducere a buletinelor electronice de identitate, lucrurile pareau a avea desfasurare lenta. Cel putin pentru romani. Dar, ca un traznet din senin, a venit vestea ca vor fi introduse noile documente, numite carti electronice de identitate, imediat. Aceasta imediatete are caracterul unei alergari pe suta de metri. Iata cum au evoluat (ametitor de repede) lucrurile!
La 27 august anul curent o delegatie de la doua firme germane din cadrul unui mare trust, Deutsche Telecom, a vizitat Guvernul Romaniei. Dupa numai doua zile, la 29 august, premierul Adrian Nastase a emis Ordonanta de urgenta nr. 69 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate, document care a fost publicat in Monitorul oficial peste alte doua zile, la 31 august. Ce vor fi discutat nemtii cu guvernantii nostri nu stim, dar viteza naucitoare a aplicarii in Romania a cartelelor electronice de identitate este un simptom care ne pune pe ganduri, daca nu ne inspaimanta.
Pentru a informa cititorii, am apelat la biroul de evidenta populatiei de la Politia Judetului Bacau. Am citit Ordonanta cu numarul 69, a carei copie o detinem. Ea se aplica de la 1 ianuarie 2003 şi prevede o prima etapa de preschimbare a vechilor documente de identitate a populatiei din municipiile de resedinta de judet pana la 31 iunie 2004. A doua etapa include celelalte municipii şi orase pana la 31 decembrie 2005. Comunele intra in a treia etapa, prevazuta a se incheia la 31 decembrie 2006. Asadar, pana la aderarea la UE trebuie sa fim deja trecuti pe cartele electronice de identitate.
Ce contine cartea electronica de identitate, dupa lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere şi cartea de alegator. Dupa caz, vor fi inserate şi date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala şi semnatura digitala (banuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei).
Fireste, ne-am interesat daca microcipul cu datele noastre personale va contine codul de bare. Da, ca şi la pasapoartele noi, toate informatiile vor fi introduse in codul de bare, pentru a putea fi citite electronic de catre calculator. I-am intrebat pe informaticienii de la evidenta populatiei daca stiu ca in acest cod de bare se afla trei guarzi (guard bars) reprezentand numarul fiarei, 666. Ei ne-au raspuns ca nu au nici o vina, asa a fost conceput codul de bare, cine l-o fi facut, şi ei nu au decat sa execute procedura standardizata. Prin urmare, vrem nu vrem, vom intra sub semnul Antihristului cat de curand.
Cam la o luna şi jumatate de la emiterea ordonantei cu pricina, pe 13 octombrie curent, cateva cotidiane centrale ("Ziua", "National") au publicat un documentar (in mare, acelasi), semnat cu pseudonime (se feresc ziaristii de ceva) in care e pusa transant problema ca numarul fiarei intra obligatoriu pe buletinele noastre. De aici am aflat ca doar trei tari europene au aceste tipuri de smart card, Finlanda, Italia şi Olanda. Se fac intense eforturi pentru introducerea lor in SUA şi Anglia. In Est, se pare, suntem primii (datorita Guvernului prea plecat) care ne asezam sub semnul lui Satan. Asa cum scrie la Apocalipsa şi cum se discuta deschis in toata lumea, va urma implantarea microcipului sub pielea mainii sau a fruntii. Vremurile
din urma!

Care este derularea procesului de pregatire in momentul de fata? Ordonanta trebuie sa intre in Parlament pentru a fi votata. Acum se afla la comisia de specialitate. Unele gazete au formulat, intre timp, indoieli, ba chiar au lasat sa se inteleaga ca Parlamentul va tergiversa votarea legii. Dupa opinia noastra, aceasta nu e decat o marunta diversiune pentru pacalirea opiniei publice. La 23 octombrie curent, ministrul Administratiei Publice, Octav Cozmanca, declara: "Preschimbarea acestor documente este o necesitate absoluta" şi el prevedea ca va fi incheiata pana la finalul anului 2005, deci mai repede decat scrie ordonanta. La comanda, se vor grabi şi parlamentarii. Diavolul este nerabdator sa ne inroleze sub sceptrul
iadului! Şi o va face.

Portita de scapare
Totusi, nu avem nici o sansa de a evita preluarea cartii electronice? Deocamdata exista o portita de scapare pentru crestinii care, din motive de credinta, refuza sa semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numarul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizeaza ca "persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase" primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna şi nu ajunge la public. Deocamdata este suficient sa depui o cerere la Politie cand preschimbi documentul şi se aproba, pe motive de constiinta religioasa, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdata! Nu stim ce va fi anul viitor. Nici ce continut va avea legea scoasa de Parlament. De intrebat nu ne intreaba nimeni. De aceea, crestinii care vor sa-şi apere identitatea in Hristos trebuie sa se trezeasca, sa formeze asociatii şi sa preintampine prin proteste introducerea obligatorie a cartii electronice de identitate. Fireste, ierarhia Bisericii Ortodoxe ar trebui sa fie in fruntea noastra, asa cum se intampla in Grecia. Ca model, va invitam sa cititi Circulara Sinodului Bisericii Ortodoxe a Greciei, preluata din cartea Apocalipsa 13, scrisa de Mircea Vlad.
(articol preluat din revista "Credinta Ortodoxa")

Uniunea Europeana introduce pasapoarte ce contin amprente digitale sau ale irisului ocular
Luni pe data de 23 iunie 2003 un purtator de cuvant al comisiei europene a confirmat introducerea pasapoartelor europene cu amprente digitale şi scanare pe retina . Acest Sistem de informatii (VIS) va contoriza vizele (şi titlurile de sejur) emise de statele membre ale UE. Baza de date va fi comuna şi va fi operationala din 2004. Noutatea consta in introducerea datelor biometrice ( amprente digitale sau ale irisului ocular ) in pasapoarte, mai exact in documente va fi integrat un cip electronic care contine datele biometrice ale posesorului.

Un ordin al ministrului Agriculturii:
Pana la sfarsitul anului, toti caii, magarii şi catarii trebuie injectati cu microcipuri

Iata principalele prevederi ale acestui act normativ.
Art. 2. Toate ecvinele de pe teritoriul Romaniei vor fi identificate prin aplicarea unor marci de identificare electronice, pana la data de 31.12.2003, dupa cum urmeaza:
a) marcile vor fi reprezentate de catre un microcip, care va fi injectat subcutanat fiecarei ecvine, conform instructiunilor de folosire recomandate de producator. Microcipul trebuie sa poata fi citit pe intreg teritoriul Romaniei. Cititoarele vor trebui sa poata citi toate microcipurile utilizate pe teritoriul Romaniei;
b) fiecare ecvina va fi astfel identificata printr-un numar unic la nivel national;
c) distribuirea microcipurilor, precum şi a cititoarelor electronice se va face prin directiile sanitare veterinare judetene şi a municipiului Bucuresti;
d) aplicarea cipurilor se va face de catre medicii veterinari concesionari;
e) costurile marcilor de identificare electronica, precum şi ale aplicarii acestora vor fi suportate de catre proprietarii ecvinelor. 

Ce mancam

Nr
Denumire Aliment
Apa %
Proteine      ( g % )
Grasimi   ( g % )
Carbohidrati ( g % )
Calorii

Lapte si derivate





1
Lapte de vaca integral
87
3,5
3,6
4,8
67
2
Lapte de vaca partial degresat II
88
3,5
2
4,9
53
3
Lapte de vaca batut integral
88
3,5
3,6
3,9
64
4
Iaurt gras
90
3,2
3,2
3
55
5
Iaurt slab
92
3,3
0,1
3,9
30
6
Branza grasa de vaci
70
13
9
4,5
156
7
Branza slaba de vaci
75
17
1,2
4
97
8
Branza de burduf
39
28
28
0,5
337
9
Branza telemea de oaie
55
17
20
1
270
10
Branza telemea de vaca
57
17
17,2
1
243
11
Cascaval "Penteleu"
50
25
19
1
283
12
Branza topita grasa
55
20
20,3
1
271

Carne si derivate





13
Carne de vaca slaba
74
21
3
-
118
14
Carne de vitel slaba
64,3
18,3
16,3
-
226
15
Carne de vaca grasa
74
22
35
-
401
16
Carne de porc slaba
72
20,4
6,3
-
143
17
Carne de porc semigrasa
60,9
16,5
21,5
-
268
18
Carne de porc grasa
49
15
35
-
388
19
Carne de oaie slaba
72
20
6,5
-
144
20
Carne de oaie semigrasa
54
17
28
-
331
21
Carne de miel
62
18
20
-
260
22
Carne de gaina slaba
73
20
5
-
128
23
Carne de gaina grasa
70
19
9,5
-
167
24
Carne de curca slaba
65,8
24,5
8,5
-
179
25
Carne de rata
75
19,6
6
-
136
26
Carne de caprioara
76
20
1,9
-
100
27
Carne de iepure
75
22
1
-
98
28
Carne de mistret
74
22
2,4
-
114
29
Ficat de bovine
72
20
5
4
146
30
Ficat de porc
72
19
6
3
146
31
Limba de bovine
68,4
16
15
0,4
207
32
Rinichi de bovine, de porc
76
18
3
-
122
33
Sunca presata
52
18,4
26,7
-
324
34
Parizer, crenvurst, polonez, safalade
61
10,1
26,6
-
289
35
Pate de ficat
76,1
8,7
12
3,2
160

Peste si preparate





36
Crap
77
18,9
2,8
-
104
37
Salau
78,4
19,4
0,4
-
83
38
Stiuca
79,4
19,1
0,4
-
82
39
Conserve de stavrizi in ulei (numai pestele)
58,6
22,5
12,3
-
207

Oua





40
Ou de gaina integral
72
14
12
0,6
171
41
Galbenus (ou de gaina)
52
16
32
0,3
364
42
Albus (ou de gaina)
86
13
0,2
0,5
57
43
Un ou de gaina cca. 50 g
36
7
6
0,3
85
44
Un ou de rata cca. 60 g
42
7
8
0,2
102








Legume proaspete





45
Ardei gras verde
92,7
1,1
0,2
4,6
25
46
Ardei gras rosu
90,2
1,3
0,4
7,3
39
47
Cartofi noi
80,5
1,7
0,2
17,4
80
48
Castraveti
94,3
1,3
0,2
2,9
19
49
Ceapa verde
95,3
1
0,2
8,5
20
50
Ceapa uscata
87,6
1,5
0,2
10,5
51
51
Ciuperci
88,4
5
0,5
2,5
35
52
Conopida
91,6
2,8
0,3
3,9
30
53
Dovlecei
93,7
0,9
0,1
3,2
18
54
Fasole verde
89,4
2
0,2
5,7
33
55
Mazare verde boabe
71
8,4
0,5
14
96
56
Morcov
87,2
1,5
0,3
8,8
45
57
Patlagele rosii
93,9
1,1
0,3
4,3
25
58
Patlagele vinete
91,6
1,3
0,2
4,8
27
59
Ridichi de luna
94,8
0,6
0,1
3,8
11
60
Ridichi
94,2
1,9
0,3
2,9
22
61
Spanac
90,1
3,5
0,3
2
25
62
Varza alba
91,7
1,8
0,2
5,8
33
63
Usturoi
61,9
7,2
0,2
26
137
64
Varza rosie
90,5
1,9
0,2
5,6
33
65
Conopida in apa (sterilizat)
95
0,9
-
1,5
10
66
Fasole verde in apa (sterilizat)
94,4
1,5
0,4
2,4
20
67
Mazare in apa (sterilizat)
86,5
2,4
0,5
8,1
48
68
Sparanghel in apa (sterilizat)
96
0,8
0,1
2,7
15
69
Ghiveci in bulion (sterilizat)
93,5
1,2
0,5
3,8
25
70
Rosii in bulion (sterilizat)
92,3
1,7
0,4
4,7
30
71
Tocana de legume (sterilizat)
83,5
1,4
6
5,5
94
72
Ardei umplutI cu orez (sterilizat)
83
1,4
8
8,2
114
73
Suc de tomate
93
1,1
-
4,6
23
74
Bulion de tomate
80
3,6
-
11,56
60
75
Pasta de tomate
68
4,7
-
17,6
92
76
Ciuperci deshidratate
11,7
41,7
1,7
30,8
313
77
Morcovi deshidratatI
14,6
9,3
1,5
61,4
3,4
78
CastravetI murati in otet
95
-
-
3,6
15
79
Varza acra
90
1,2
-
3,3
25

Fructe proaspete





80
Afine
84
0,7
0,6
13,9
66
81
Ananas
85
0,4
0,2
11,9
52
82
Banane
75
1,3
0,6
13,4
66
83
Caise (soiuri)
85
1,1
0,1
12,9
58
84
Capsune
90
0,8
0,6
8,2
43
85
Cirese amare
76
1
0,4
17,8
80
86
Cirese (soiuri)
75
1,1
0,3
18,3
82
87
Corcoduse
82
0,6
0,1
10,2
45
88
Dude
83
1,3
0,6
14,5
81
89
Grepfuri
89
0,5
0,2
6,5
38
90
Gutui
82
0,5
0,5
14,2
66
91
LamaI
89
0,9
0,7
6,2
30
92
Mandarine
88
0,8
0,1
8,7
40
93
Mere
82
0,3
0,4
16,9
74
94
Nectarine
86
0,6
0,1
13,8
56
95
Pepeni galbeni
94
0,5
0,1
5
23
96
Pere
82
0,6
0,6
16
73
97
Pepeni verzi
91
0,5
0,1
5,4
29
98
Piersici
83
0,9
0,1
12,4
56
99
Portocale
87
0,8
0,2
10,1
47
100
Prune
78
0,6
0,1
17,2
74
101
Zmeura
83
1,4
0,6
13,6
67
102
Struguri
81
2,1
1,7
18,5
100
103
Visine
85
1,2
0,5
13,6
65

Fructe uscate





104
Caise (fara samburi)
20
5,2
0,4
68
304
105
Curmale (cu samburi)
19
1,9
0,6
74
326
106
Prune (cu samburi)
20
2,5
0,5
71
306
107
Smochine
26
4,3
1,3
58
267
108
stafide
17
2,5
0,5
71,2
304

Leguminoase uscate





109
Fasole boabe
13
23
1,7
47
303
110
Mazare boabe
13
21,5
1,9
53
323

Produse derivate din cereale





111
Paine de grau alba
32,1
10,3
2
54
282
112
Paine de grau intermediara
37,2
8,3
0,8
52,2
255
113
Paine de grau neagra
33,5
8,4
1,2
48,5
245
114
Paine de secara
40,2
7,8
1,3
47,5
239
115
Paine de graham
-
9,1
1
51
256
116
Cornuri, chifle
33,5
10,5
0,6
53,5
269
117
Orez decortificat
14
5,6
1
75,8
355
118
Gris
14
11,2
0,8
73,3
354
119
Fulgi de ovaz
12
13,6
6,3
65,3
382
120
Paste fainoase obisnuite
12,5
5,6
1
75,9
360
121
Paste fainoase cu ou
11,8
10,2
2,2
79,1
366
122
Biscuiti
6
8,2
9,5
74
337

Fructe si seminte oleaginoase





123
Alune in coaja
4
8,7
33,8
11,7
408
124
Arahide
8
9,3
44,5
15,7
584
125
Castane
8
10,7
7
69,5
400
126
Fistic
4
22,3
54
13,8
650
127
Masline grecesti
52
2
35
7,2
372
128
Masline verzi
6
24
55
13,2
664
129
Nuci
5
19,8
60
3,7
654
130
Nuci de cocos
8
8,4
48,8
29,9
598
131
Dovleac (seminte)
7
28
47,4
5,1
572
132
Floarea - soarelui (seminte)
8
14,7
32,3
14,5
420

Produse zaharoase





133
Zahar
0,1
-
-
99,9
410
134
Glucoza
22
-
-
77,7
319
135
Lactoza
-
0,2
-
99
407
136
Miere de albine
18
0,4
-
81,3
335
137
Amidon
-
-
-
83
340
138
Caramele cu lapte
3
-
-
96
398
139
Bomboane fondante
8,4
3,1
9,1
78,7
420
140
Bomboane cu ciocolata
0,9
7
33,8
56,3
574
141
Praline
8
3
15
73
450
142
Sirop de fructe (visine, zmeura)
28
0,09
-
70
288
143
Gem de caise
25
0,65
-
73
302
144
Gem de piersici
21
0,64
-
74,5
308
145
Gem de prune
25
0,62
-
72,5
300
146
Gem de zmeura
20
-
-
74,3
304
147
Gem de visine
24,1
0,88
-
69,5
399
148
Gem de capsuni
23
0,34
-
74
304
149
Gem de gutui
22
0,35
-
75
308
150
Dulceata de nuci verzi
22,3
-
-
76,1
312
151
Dulceata de trandafiri
18,8
-
-
80,3
328
152
Jeleu de afine
-
0,6
-
76
314
153
Jeleu de mure
-
0,5
-
65
269
154
Marmelada amestec
23,3
0,46
-
72,5
289
155
Marmelada extra
26,5
0,42
-
71
292
156
Magiun de prune
-
1,5
-
55
245
157
Fructe confiate
-
0,3
-
75
309
158
Cacao praf
5,2
23,4
20,2
40,2
449
159
Ciocolata menaj
1
6,5
27,5
61,6
536
160
Ciocolata cu lapte
1,2
6,9
29,9
49,8
603
161
Ciocolata cu vanilie 
1
5,1
33,1
58,9
570
162
Martipan
13,8
9,3
28,5
46,7
495
163
Nuga
1
9
35
53
575
164
Halva din floarea - soarelui
3,7
18,8
31,5
43
546
165
Halva din susan
3,3
13,9
32,9
47,4
554

Grasimi





166
Smantana 20%
71,4
3,5
20
3,1
213
167
Smantana 30%
63,2
2,5
30
2,3
299
168
Unt
9,5
8
80
2,5
806
169
Untura de porc
0,2
0,2
99,6
-
928
170
Untura de gasca
0,3
0,5
99
-
923
171
Seu de bovine si ovine
0,3
0,3
99,4
-
927
172
Untdelemn de floarea - soarelui
0,1
-
99,9
-
929
173
Ulei de soia
0,2
-
99,8
-
928
174
Margarina
15,7
0,5
82
-
786

Bauturi alcoolice


Alcool%


175
Bere
90
0,6
4,4
4
50
176
Tuica
-
-
40
-
250
177
Rom
56
0
43,9
0
312
178
Vin Mediu
-
-
7,5
0,1
53
179
Whisky
-
0
42,2
0
301

Diverse





180
Gelatina
13
85,6
0,1
0
343